2777
2789
عنوان

شما ماهانه از همسرتون چقدر پول میگیرید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 82 پست
واقعا برای تاپیکی که استارترش اونقدر حسابتون نکرده که حتی یه لایک بزنه براتون یا جوابی بهتون بده، خی ...

اصلا مشکل تو اینه که بند توجه و تحویل گرفته شدنی😂

میدونی در اختیار گذاشتن اطلاعات بدون دریافت سود یا توجه یا ابراز تشکر یعنی چی؟یعنی کمک به اگاه شدن مردم

یعنی تو نیکی کن و در دجله انداز

منم تاپیکای تو رو میخونم دلم برات میسوزه عزیزم

واقعا نیاز به کمک داری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر بدبختی اخه زن سی سال به بالا سنته عین بچه های ابتدایی دنبال حاشیه هستی. چون تو زندگیت ادم حساب ...

واقعا نیاز به مشاوره و مراجعه به روانشناس داره ، کاشکی زودتر اینکارو بکنه ، واسه تخریبش نمیگم ها ، واقعا نگرانش شدم ، احتمالا دیدی چطور پیام های منم جواب داده

کاملا منظور منم همینهحتا اگر شرایط مالی خانواده دختر خوب نباشهاما همون دختر فردا قراره با قناعت زندگ ...

دیکه همینه منم خیلی با قناعت زندگی میکنم

شوهرم وضع آنچنانی نداره

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

واقعا نیاز به مشاوره و مراجعه به روانشناس داره ، کاشکی زودتر اینکارو بکنه ، واسه تخریبش نمیگم ها ، و ...

امیدوارم زودتر بره روانپزشک، ما برای استارتر نظر نوشتیم خانم چون سبک زندگیش کلفتی هست نگران شده، برام عجیبه اینقدر دنبال تایید بقیه هست که رفته لایکهای منو نگاه کرده ببینه استارتر زده یا نه، ببین چقدر بیماره این فرد و مریض برای جلب توجه بقیه فکر میکنه همه مثل خودشن که بشینن لایک بشمارن، ما نظری نوشتیم خواه استارتر لایک کنه یه دیسلایک کنه دیگه نمیریم هی آمار دربیاریم. واقعا اون کاربر در دریایی از عقده و کمبود توجه و محرومیت مادی و روحی بزرگ شده که نمیتونه ببینه یک زن دیگه داره باهش درست رفتار میشه و مردی داره توجه میکنه به زنش که قباشم دوست دخترش بوده برای جیب شوهر مردم یا اصلا دوست پسر مردم داره خودکشی میکنه از نفرت و خشمش. به نظرم واقعا بیمار روحیه و ادم فوق سمی. زندگی سالمی تجربه نکرده و توقع داره بقیه از خودش بدبخت تر باشن تا اون حس توجه و خوشبختی بگیره 

امیدوارم زودتر بره روانپزشک، ما برای استارتر نظر نوشتیم خانم چون سبک زندگیش کلفتی هست نگران شده، برا ...

دقیقا همینطوره ، متاسفانه خودشم متوجه این موضوع نیست ، احساس عذاب وجدان گرفتم که همچین شرایطی داره و کوبیدمش تو صورتش ولی انقدر بد صحبت کرده بود و خشمگین بود که نتونستم خودمو کنترل کنم ، امیدوارم یه جایی و یه روزی تلاش کنه که خودشو بهتر کنه و ادمای بهتری هم اطرافش باشن👌🏻✨

عقد که بودیم خب چیز مشخص و معینی وجود نداشت

هر چی که در توانش بود برام میخرید، بابام نمیزاشت زیاد خرجمو بده 

البته بنده خدا شوهرم ۴ تومن حقوق میگرفت

بعد که رفتیم خونه ی خودمون الان ۲ تومن میده 

همینم اکثرا خرج نمیکنم و جمع میکنم، چون اکثرا یا خرجی ندارم یا اگه داشته باشم میندازم گردن خودش و خودش میده😂

اینم بگم که حقوق همسرم ۱۳ هست. 

۳ تومنش هم واسه وام ازدواج میره، میمونه ۱٠ تومن کلا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز