2777
2789
عنوان

شما ماهانه از همسرتون چقدر پول میگیرید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 82 پست
تو سری خوره چیه؟؟؟😐از کدوم عصر اومدی شما؟ فکر کنم از لوناشی که شوهرت میاد خونه یه فصل کتت میزنه بعد ...

دلم خواسته این نظر رو دادم

تو فضول تاپیک و نظرای بقیه هستی ؟؟؟

پسره قشنگ مشخصه تو سری خوره

اسی هم گیرش آورده همه خرجش رو از اون بیرون بکشه

فضولی نظرات منم به تو نیومده

برو برای خودت کامنت بذار و نظر خودت رو بده 

اگر شعور داری البته ..... اگر نه که با اون نظری دادی، اینقدر ریپلای بزن تا جونت در آد

ما خدا رو شکر نیاز به تیغ زدن کسی نداشتیم، مخصوصا کسی که خودش هشتش گرو نهش هست ....‌‌

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نظرت چیه خودت بری کار کنی بیل خورده ب کمرت؟

هرچقدرم خودت درآمد داشته باشی دوست داری شوهرت واست خرج کنه حس خوبی به آدم میده البته اینکه فلان قدر هر ماه پول بگیریمو نیستم دیگه خودش خرج میکنه دیگه

برکه ای گفت به خود: «ماه به من خیره شده ست»😎😏🏞ماه خندید که من چشم به «خود» دوخته ام!😐😆🌃

شوهرش که حتما خوبهاما خوبتر خودشه که حاضر به ازدواج با این حقوق کم همسر شدالانم داره مدیریت میکنه

اکثرا همین حقوق شونخ

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

شوهرش که حتما خوبهاما خوبتر خودشه که حاضر به ازدواج با این حقوق کم همسر شدالانم داره مدیریت میکنه

کسی که با این حقوق دو تومن و بقیه خرج هاش رو از طرف میگیره، خودش و خونوادش موقعیت متفاوتی ندارند که این اجازه رو به دخترشون میدن‌‌‌....

پس با احترام باید بگم اینکه میگید حاضر به این ازدواج شده، صدق نمیکنه در این مورد ..‌‌.

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

چقدر اینجا به استارتر طعنه میزنین بعضیا، مرد که پول نداره بیخود زن میگیره، وقتی زن گرفته باید نفقه بده که جدا از خرج خونست، همین که استارتر منت گذاشته با اون وضع کم حقوق زن اون اقا شده باید مرد کلاهشو بندازه هوا، چطور بعضیا توقع دارین زن بره خونه مرد مفت و مجانی کاراشو بکنه؟ زندگیشو توسعه بده؟ نیازهاشو براورده کنه؟ یک خدمتکار اگر فقط بخواد اشپزی بکنه برای خونه باید بهش 15 تا 20 ماهی بدن اونم فقط برای اشپزی بعد یک سری اینجا توقع دارن زن هیچی نخواد از مرد، فقط انگار جون خودشو مفتی اورده بره تو خونه مرد برای ترقی اون کار کنه، اخرشم که مردها هیچی به زنها نمیدن. 

دیگه وقتی توی دوستی دو تومن می‌گرفته، الانم می گیره پسره پول نداره زیاد ولی کاملا مشخصه تو سری خوره

آره بخدا 

من اصلا هضمش برام سخته. تو همون هفته ی اول. عقد بخوای ازشوهر پول بگیری اونم وقتی. طرف آنقدر درآمدش پایین،، چ برسه ب زمان دوستی. 

بنظرم  زشت.

دیگ نه اینکه جیب شوهرو خالی کنی دو قرون واسه خودش نمونه

آها یعنی همون زندگی بخور و نمیر خودمون🙄

برکه ای گفت به خود: «ماه به من خیره شده ست»😎😏🏞ماه خندید که من چشم به «خود» دوخته ام!😐😆🌃

ببین عزیزم ، داری میگی این ماه شرایط خاصه ، قسط تلوزیون و فلان داده ، هر ماه تو ازش میخوای پول برات بریزه؟یا خودش میریزه؟ اگه خودش میریزه که ، بعد اینکه ریخت اگه دیدی زیاد زده ، میتونی یه زنگ بهش بزنی یا پیام بدی بگی عزیزم مثلا این ماه میدونم شرایط خاصه و سختته ، یه مقدار از پولی که برام زدی رو برگشت میزنم که تا اخر ماه از لحاظ مالی به مشکل نخوری ، منم مخارجم رو این ماه کمتر میکنم حالا یه ماهه ، بعدا برام حبران میکنی دیگه

اگر خودت درخواست میکنی یعد برات میریزه ، همین متنو یکم تغییر بده و بگو با خودم فکر کردم که چطوری میتونم کمک حالت باشم و اینا و گفتم مخارجمو کمتر کنم و این ماه مثلا ۲ تومن برام بزن و ادامه متن همون بالا...

اینطوری هم حس اینکه میتونه روت حساب کنه و همسر درستی انتخاب کرده میگیره ازت ، هم اینکه بهش فهموندی که بعدا برات جبران کنه و به خاطر اون داری از مخارجت میزنی و سخت میگیری به خودت ، هم اینکه کمکش کردی واقعا و به هدفت هم رسیدی.

تمام.

ضمنا اصلا هم حس خجالت و زیاده خواهی نکن ، من اولش اینطوری بودم ، ولی کار درستی نیست ، مرد درست کیف میکنه از اینکه حامی زنش باشه و اصلا حس ارزشمند بودن بهش دست میده که بتونه حمایت کنه همسرشو از هر لحاظی ، منتهی وقتی هم به مشکل خورد ، همسرش باید بلد باشه چطوری هواشو داشته باشه که هم عادت نکنه به قانع بودن همسرش و هم از این به بعد قطع و کم نکنخ اون حمایت رو.

ماهم همینم. ولی اصلا رومون نمیشه تو هفته اول عقد و دوستی بخواهیم هیچی نشده پول طلب کنیم زشت میدونیم 

آدم باید بذار جوهر امضای عقدش خشک بشه بعد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز