سلام.منم معجزه ديدم البته يكيشو چندروز پيش متوجه شدم كه معجزس.١:حاملگيه خارج از رحم بودم يكي از لوله هامو برداشتن
دوشنبه وقت دكتر داشتم گفت من باورم نميشه تو زنده مونده باشي برو خداروشكر كن خدا تورو دوباره به خانوادت بخشيده ميگفت كمه كم بايد رحمو. ر ميووردن چون شاخ رحم بوده و من ياد اون شب توو اتاق عمل افتادم كه ٣تا دكتر بالا سرم بودن و ميشنيدم كه ميگفتن نميشه بايد رحمو دربياريم من داد ميكشيدم يا فاطمه زهرااا يا ابوالفضل (ايام فاطميه بود)هي صداشون ميكردم
رحممو درنيووردن و گفت ارديبهشت ميتوني اقدام كني
٢:مجرد بودم يكي از دوستام زنگ زد بيا فلان ادرس كارت دارم منم رفتم نگو چندتا پسر توو خونه ان من كه متوجه شدم علكي گفتم خواهرم زنگ ميزنه ميرم توو راهرو جواب بدم كفشامو گرفتم توو دستم توو خيابون مي وويدممم همه نگام ميكردن
ميخواستن .... كنن ازم فيلم بگيرم پخش كنن
شايد واسه شما معناي معجزرو نده اما براي زندگيه من معجزه بود ابرووم خانوادم پدررررم
بچه بودم چندبن بار توو استخر افتاده بودمو لحظه اخر نجاتم دادن حتي دوستمم خفه شد و فوت كرداما انگاري خدا نميخواست منو بگيره عمرم به اين دنيا بود
ايشالا كه همه بتونن طعم مادر شدن رو حس كنن من توو خونه باهاش حرف ميزنم اما نيست كاي لباسو عروسكو وسيله واسش خريدم باهاش صحبت ميكنم اميدوارم ببينمش😔😔😔😔