2777
2789
ختم قران وزیارت عاشورا واسه شهدا هم خیلی حاجت میده من کانال تل گرام خانم مهشیدخسروی را دارم خیلی ها ...

لینک کانالو میشه بزاری

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام.منم معجزه ديدم البته يكيشو چندروز پيش متوجه شدم كه معجزس.١:حاملگيه خارج از رحم بودم يكي از لوله هامو برداشتن

دوشنبه وقت دكتر داشتم گفت من باورم نميشه تو زنده مونده باشي برو خداروشكر كن خدا تورو دوباره به خانوادت بخشيده ميگفت كمه كم بايد رحمو. ر ميووردن چون شاخ رحم بوده و من ياد اون شب توو اتاق عمل افتادم كه ٣تا دكتر بالا سرم بودن و ميشنيدم كه ميگفتن نميشه بايد رحمو دربياريم من داد ميكشيدم يا فاطمه زهرااا يا ابوالفضل (ايام فاطميه بود)هي صداشون ميكردم 

رحممو درنيووردن و گفت ارديبهشت ميتوني اقدام كني

٢:مجرد بودم يكي از دوستام زنگ زد بيا فلان ادرس كارت دارم منم رفتم نگو چندتا پسر توو خونه ان من كه متوجه شدم علكي گفتم خواهرم زنگ ميزنه ميرم توو راهرو جواب بدم كفشامو گرفتم توو دستم توو خيابون مي وويدممم همه نگام ميكردن 

ميخواستن .... كنن ازم فيلم بگيرم پخش كنن 

شايد واسه شما معناي معجزرو نده اما براي زندگيه من معجزه بود ابرووم خانوادم پدررررم

بچه بودم چندبن بار توو استخر افتاده بودمو لحظه اخر نجاتم دادن حتي دوستمم خفه شد و فوت كرداما انگاري خدا نميخواست منو بگيره عمرم به اين دنيا بود

ايشالا كه همه بتونن طعم مادر شدن رو حس كنن من توو خونه باهاش حرف ميزنم اما نيست كاي لباسو عروسكو وسيله واسش خريدم باهاش صحبت ميكنم اميدوارم ببينمش😔😔😔😔

انشالا که هستی اگه بارداربودی توروخدا بیا همینجا خبر بده خوشحال بشیم

حتما حتما فقط تو رو خدا دعام کنید خیلی آشوبم

⚫️ارتباط با ادمين تهران و حومه ي تهران

@Khosraviadmintehran

☎️شماره تماس دفتر تهران ٦٦٠١٢٩٨٢

⚫️ارتباط با ادمين شهرستان @sadmin_shahrestann

⭕️همه روزه ختم قرآن ♥️فقط با آيدي زير👇 @khatmeghoranemahshid

⚫️ارتباط با ادمين تهران و حومه ي تهران @Khosraviadmintehran ☎️شماره تماس دفتر تهران ٦٦٠١٢٩٨٢ ⚫️ار ...

ممنون عزیزم

ان شالله ک همه تو زندگیشون معجزه رو درک کنن.

عادم از شادی دیگران انرژی مثبت میگیره

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
اینکه شماره دفتراینا داره چون خودش خیره وکمک جمع میکنه واسه نیازمندها بخاطراون شماره زده

اره کانالشو دیدم متوجه شدم خیره

منم دیدم و عجیب ترین معجزه ی زندگیم هست در حرم امام رضا  من تقریبا 8سالم بود و رفته بودیم مشه ...

قربون امام رضا برم خیلی خیلی مهربونه میگن اگه به پسرشون امام جواد قسمش بدز حتما حاجت میده

دكتر ميگفت ازاين موارد داشتيم فوت كردن

اخه خونريزي داخلي شديد داشتم سرم سوت كشيد و بيهوش شدم با امبولانس بردنم اورژانسي عملم كردن ولي دكترم گفت اين به دوهفته نميخوره خيلي بزرگتر از اين حرفاس 

شايدمشكلي داشته 

ميگن هيچ كار خدا بي حكمت نيست

اميدوار باشيممممم

دوران بارداری سختی داشتم وسخت زایمان کردم این برای من معجره بود

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔