2777
2789

تورو خدا برا منم دعا کنید منتظر معجزه ام دعا کنید خدا بهم نی نی بده تو رو خدا اگ تونستین یه صلوات بفرستین تا ب حاجتم برسم

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️
معجزه حتما تو زندگیم اتفاق افتاده ولی الان یادم نیس... دوس داشتم ۱۸ سال پیش هم معجزه میشد و بابام ز ...

خدا رحمتشون کنه قسمتشون اون بوده انشالاکه خدا به حق حضرت علی اصغر یه نی نی ناز بهتون بده بخدا هرموقع میشنوم کسی درآرزوی بچه است واقعا دلم میشکنه واست صلوات میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم معجزه دیدم من هر صبح به نیت رفع بلا صدقه میندازم و خیلی هم بهش اعتقاد دارم  یه روز مامانم تینا خونمون بودن من اتو رو اتاق زدم به پریز ولی بعدش یادم رفت تو اشپزخونه بچدم بچمم بغل داداشم اون که از اتو خبر نداشت بچه رو گزاشته بود زمین و رفته بود دستشویی من داشتم کاهو خورد میکردم تو اشپزخونه یهو دلم شدید اشوب شد پاشدم سرپا دیدم ن داداشم هست ن بچه یهو یاد اتو افتادم داد زدم یا ابالفضل خدا شاهدخ وقتی رسیدم تو اتاق دست دخترم یک ملیمتری اتو بود که گرفتمش هنوزم یادم میفته حالم بد میشه

آرامش .. تمام آنچیزیست که بدنبالش هستیم.. پس باهم مهربان باشیم..💞
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم  انشالا حاجت روا بشید.

فدات خاهری اگه یادت بود همیشه برام دعا کن با این قلب مهربونت

راستی بچه ها یه چیز بهتون بگم من از نماز حضرت ام البنین خیلی معجزه دیدم شوهرعمم که یه پیرمردمهربونی هست بهم یاد داد مثل نمازصبح دورکعت فقط به نیت حضرت ام البنین 40 روز بخونید انشالا جاجت روا میشید

راستی بچه ها یه چیز بهتون بگم من از نماز حضرت ام البنین خیلی معجزه دیدم شوهرعمم که یه پیرمردمهربونی ...

حتما باید چهل روز پشت سر هم باشه اخه پریودی!!!!

سال نود و پنج منو عشقم از هم جداشدیم حالم خیلی بد بود خیلی گریه میکردم

واسه تولد امام رضا رفتم مشهد روز تولد امام رضا 

خیلی. گریه کردم داخل حرم که نمیشه از هم جدا بشیم نمیتونم دیگ خلاصه خیلی گری. کردمم

بعدش از امام رضا خواستم سال بعد همین موقع منو عشقم تو حرم امام رضا باشیم( من شرق کشور زندگی میکنم عشقم غرب کشوره و همدیگرو ندیده بودیم) بعدش آشتی کردیم 

سال نود وشیش سه روز مونده به تولد امام رضا بهم پیام داد دارم میرم مشهد پاشو بیا ميخوام ببینمت

من خانواده پدریم مشهد زندگی میکنن

دقیقا روز تولد منو عشقم تو حرم بودیم این بهترین معجزه ی زندگیم بووووود از اون موقع فهمیدم امام رضا خیلی دوسم داره 

خدا حاجت دلمو بده 

اگه دوست داشتین برای رسیدن من به عشقم دعا کنید :)

فقط اینکه اگه بعد ازنماز صبح بخونید خیلی خوبه و اگه خوندین انشالا حاجت گرفتین واسه شوهرعمه منم دعا ک ...

حتما

ختم قران وزیارت عاشورا واسه شهدا هم خیلی حاجت میده من کانال تل گرام خانم مهشیدخسروی را دارم خیلی ها ازش جزء قران میگیرن ومیان میگن حاجت گرفتن خودم هم چندتا جزء گرفتم واقعا خوب بوده واسم

ختم قران وزیارت عاشورا واسه شهدا هم خیلی حاجت میده من کانال تل گرام خانم مهشیدخسروی را دارم خیلی ها ...

الان 3 روزه پریودم تاخیر افتاده برام دعا کن باردار باشم

منم دیدم و عجیب ترین معجزه ی زندگیم هست

در حرم امام رضا 

من تقریبا 8سالم بود و رفته بودیم مشهد تو حرم که بودیم عجیب گرسنم شد جوری که معده ی آدم درد میگیره و حس میکنه معدش داره سوراخ میشه اینجوری شدم دویدم به مامانم گفتم مامان من خیلی گشنمه اخ دلم...ولی خالم رفته بود زیادت و منتظرش بودیم نمیشد بریم مامانمم برا اینکه من سرگرم بشم گفت برو با بابات یه دور زیارت کن وقت رفتن بشه بریم 

منم همینجور معدم درد میکرد از شدت گرسنگی بابام بغلم کرد و از سمت آقایون که خلوتر بود منو برد تا ظریح رو زیارت کنم منم دستمو کشیدم رو ظریح الهی فداییه مهربونی آقا بشم بعد بوس کردن ظریح رو بخدا قسم در فاصله ی بوس کردن و جدا شدن لبم از ظریح شکمم سیر سیر شد نمیدونم چطوری توصیف کنم ولی در یک آن تمام گرسنگی و سوزش معده و اون ضعفی که داشتم نا پدید شد من یهو داد زدم بابا من دیگه گشنم نیست وقتی بوس کردم ظریح رو سیر شدم همینجوری هی میگفتم به مامانم اینا هم گفتم ولی فک کردن همینجوری دارم میگم باورشون نشد و الان هم اگر از شنیدن حرفایه رنگ و وارنگ الان دلم بلرزه و بگم نکنه اهل بیت حق نیستن!زود یاد این معجزه می افتم که امام رضا حاجت دل من کوچولو رو که مهمونش بودم برآورده کرد

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج