2777
2789
عنوان

بهم گفتن درآمد شغلت حرومه

342 بازدید | 41 پست

اول بگم که من به حلال و حرام و حقوق دیگران خیلی اعتقاد دارم و رعایت میکنم آدم خیلی مذهبی ای نیستم ولی اینا جزو اصول اخلاقیمه

من پایان نامه مینوشتم برای دانشجوها و کارهای تحقیقاتی و کافی نتی انجام میدادم

ولی از این مراکز پاسخگویی شرعی که سوال کردم گفتن چون اون دانشجو خودش زحمتی نمیکشه و نمره میگیره و ممکنه باعث قبول شدن افرادی که صلاحیت علمی ندارن بشه پولش درست نیست 

هیچی دیگه بیکار شدم😂

تازه پولایی که گرفتم رو هم باید بدم نیازمندا

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین  بهت که حلال و حرام می دونی.  و آفرین بهت بابت نوشتن پایان نامه.  کار هر کسی نیست

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

حلال حرومو نمی‌دونم

ولی به زیان جامعه‌اس

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

هیچم حروم نیست میدونی وقتی کارشون رو راه میندازی چقدر دعای خیر میکنن؟ براتبه کارت ادامه بدهمنم دانشج ...

دعای خیر میکنن ولی خب تو ارشد وقتی پایان نامه بنویسی به نام خودت منتشر کنی برات رزومه میشه وقتی خودت ننوشته باشی ممکنه بری سرکار با اون رزومه ای که مربوط به خودت نیست 

سلام دقیقا همین شرایط برای منم پیش اومدکنار گذاشتم با این که درآمدش خوب بود اما خدا جبرانش کرد

امیدوارم خدا برای منم جبران کنه بیکاریم رو🥲

درآمدش خیلی خوبه

عزيزم كي ميگه دانشجو زحمت نميكشه همين پول پايان نامه ها رو جور كردن خودش كلي زحمته😂 قبول شدنش به مرحله فارغ التحصيلي رسيدنش كلي زحمته 😎اونايي كه كار پايان نامه رو انجام ميدن هم زحمت ميكشن پس پول هر دو حلال و كار هر رو با زحمته شده حكايت من راضي تو راضي گور باباي....

دعای خیر میکنن ولی خب تو ارشد وقتی پایان نامه بنویسی به نام خودت منتشر کنی برات رزومه میشه وقتی خودت ...

خب الان خیلیا رفتن سرکار با رزومه‌ای که مال خودشون نبوده اگه تو دست از این کارت هم بکشی بعد توهم بازم خیلیا همینطوری مشغول به کار میشن 

اگه واسه شخص خودت دردسر نمیشه بعدها دیگه چیکار داری به طرف 

طرف خودش انتخاب کرده این‌ مسیرو