2777
2789
عنوان

بهم گفتن درآمد شغلت حرومه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 41 پست
عزيزم من خودم هفت هشت سال پيش ارشد خوندم و هميشه تا بوده براي پايان نامه اكثرا دانشجوها از تجربه كسا ...

خب استفاده از تجربه اشکالی نداره ولی خب اونا کلا کار پایان نامه و پروپوزال رو واگذار میکردن 

نه اینطورا هم نیست 

تو دانشگاه آزاد با معدل ۱۷ به راحتی ارشد قبول میشن بدون کنکور بعدشم میرن سرکلاس و با همین برون سپاری کردن پروژه هاشون جلو میرن 

من خودم تو این کار بودم مدت ها از سطح علمی شون خبر دارم

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

اوناهم کارشون حرومهولی اینکاری بود که از دست من برمیومد که جلوی این اشتباهو بگیرم

همون دیگه همین کارای حرومو خود دولت پایه گذاری کرده ،همون مرجعی ک میگه درامدت حرومه باید ب این کارام رسیدگی کنه تو مملکت اسلامی ک نمیکنه پس اونم حتی ب وظیفه اش عمل نمیکنه،انقد ناخونکار ریخته تو کشورمون ک درامدشون از جراح هم بیشتره ،کار اونا بنظرت حلاله،چرا پس جلوی اونا گرفته نمیشه،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همین پولای حرومه که وضع جامعه مون این شده دیگه. هر کسی باید وظیفه خودشو درست انجام بده و کاری ندا ...

درست یا غلط بودت این راه و روش به خیلی چیزا برمیگرده،وجدان اعتقادات حلال وحرام و....یه جورایی الان موضوع شخصیه به هرکی بگی کارت اشتباهه کلی مثال برات میاره مثلا معلم مدرسه غیرانفاعی ممکنه کادو بهتری ازاولیا بگیره تاهوای یه دانش اموز و بیشتر داشته باشه به همین سادگی اینجا هم حق و حقوق بقیه زیر سوال میره.نمونه انقذر زیاده

خب استفاده از تجربه اشکالی نداره ولی خب اونا کلا کار پایان نامه و پروپوزال رو واگذار میکردن نه اینطو ...

ديگه شما ببخشيد اگر ما آزاد ارشد قبول ميشيم اما شما سطح علمي ما رو نميپسندي 😂

درست یا غلط بودت این راه و روش به خیلی چیزا برمیگرده،وجدان اعتقادات حلال وحرام و....یه جورایی الان م ...

به نطرم همه تقریبا میدونن چی درسته و چی غلطه. اکثرا خودشونو میزنن به اون راه. یا با همین که بقیه هم میکنن توجیه میکنن.

به هر حال کار غلط غلطه. حتی اگه صد نفرم تاییدش کنن. کار ایشونم چون ضررش به جامعه میرسه غلطه. مثل معلمی که پول بگیره بچه ها رو نمره بده

اگر انقدر به جزییات پایبندی همون راهه خودت و برو وانجام نده.حتی بچه های ابتدایی توصیفی نمره میگیرن.ب ...

ابراز ناراحتی نکردم عزیزم

فضای مدرسه و نمره هاش تاثیر آنچنانی تو جامعه نداره اما دانشگاه و پایان نامه رو رزومه تحصیلی افراد و شغلی که توش استخدام میشن خیلی تاثیر داره 

همون دیگه همین کارای حرومو خود دولت پایه گذاری کرده ،همون مرجعی ک میگه درامدت حرومه باید ب این کارام ...

متوجهم 

من اصلا کاری با مملکت اسلامی و دین ندارم 

اصول اخلاقیم هم بهم میگه که اشتباه بوده کارم

من خودمم آزاد درس خوندم😂

عزيزم سخت نگير اينكار مثل دانش آموزيه كه مدرسه ميره اما كلاس خصوصي هم بر ميداره شما درسته زحمت ميكشي براي پايان نامه و تحقيق و بقيه چيزا اما دانشجو هم نتونه درست دفاع كنه ميفته من روز دفاع خودم دوتا از پسرا با وجوديكه پايان نامشون خريده بودن افتادن در نتيجه اين يه كار گروهي و كاملا حلاله 😂درد نگرفته پادشاهه✌️