2777
2789
عنوان

بهم گفتن درآمد شغلت حرومه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 41 پست

بله حرومه. به شخصه منی که یه عمر خودم زحمت کشیدم خودم پایان نامه نوشتم بالاخره با اون بی سوادی که فقط پول داده و پایان نامه خریده نباید فرق بکنم. طرف پول میده بعد میاد جایگاهی که من نوعی براش زحمت کشیدمو غصب میکنه.

من الان خودم میتونم از این راه درامد داشته باشم ولی نمیکنم.

ان شالله خدا برای شما هم یه شغل خوب با درامد عالی و بابرکت فراهم میکنه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول گرفتی کار کردی طرف راضی شما هم راضی. بخوای اینجور حساب کنی، زیرمیزی که دکتر زنانم میگیره حرومه چون حق زایمان طبیعی ها پایمال شده.اینجور باشه سهمیه های دانشگاهم حرومه چون حق بقیه دانشجوها حروم شده.کلی گواهینامه داده میشه باآشنا وپارتی که صلاحیتم ندارن اما کم کم یاد میگیرن.معلمم واسه تکمیل امتیاز پول میده کسی مدارکشو کامل کنه..وارد جزییات بشی خیلی خیلی چیزا اشتباهه اما وجود داره و روال جامعه س

عزيزم كي ميگه دانشجو زحمت نميكشه همين پول پايان نامه ها رو جور كردن خودش كلي زحمته😂 قبول شدنش به مر ...

منظور صلاحیت علمیه عزیزم

تو دوران ارشد خیلی مقاله و پایان نامه مهمه 

من با دانشجو هایی برخورد داشتم که حتی یه مقاله نمیتونستن با سرچ پیدا کنن خب وقتی خودشون یاد نگیرن فردا جامعه دست کسایی میفته که تخصص ندارن

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

پول گرفتی کار کردی طرف راضی شما هم راضی. بخوای اینجور حساب کنی، زیرمیزی که دکتر زنانم میگیره حرومه چ ...

خب اینکه دیگران اشتباه میکنن اشتباه منو توجیه میکنه؟

امیدوارم خدا برای منم جبران کنه بیکاریم رو🥲درآمدش خیلی خوبه

ان شاء الله که جبران میکنه

من بعد کنار گذاشتن یه مدت شرایط سختی رو پشت سر گذاشتم مراقب باشید وسوسه نشید چون حق میدم درآمدش خوبه

در هر حال خدا رو شکر 

پس اینایی ک سهمیه دارن و جای بچه درس خونا رو میگیرن و بدون سواد و مهارت درس حسابی جایگاهشون رو سر بق ...

اوناهم کارشون حرومه

ولی اینکاری بود که از دست من برمیومد که جلوی این اشتباهو بگیرم

پول گرفتی کار کردی طرف راضی شما هم راضی. بخوای اینجور حساب کنی، زیرمیزی که دکتر زنانم میگیره حرومه چ ...

خب همین پولای حرومه که وضع جامعه مون این شده دیگه. 

هر کسی باید وظیفه خودشو درست انجام بده و کاری نداشته باشه که مثلا بقیه فلان کار اشتباهو میکنن. پس منم انجام بدم

منظور صلاحیت علمیه عزیزمتو دوران ارشد خیلی مقاله و پایان نامه مهمه من با دانشجو هایی برخورد داشتم که ...

عزيزم من خودم هفت هشت سال پيش ارشد خوندم و هميشه تا بوده براي پايان نامه اكثرا دانشجوها از تجربه كسايي كه پايان نامه مينويسن استفاده ميكردن و دانشجويي كه به مقطع ارشد ميرسه و قبول ميشه شك نكن كه صلاحيت داشته 

خب اینکه دیگران اشتباه میکنن اشتباه منو توجیه میکنه؟

اگر انقدر به جزییات پایبندی همون راهه خودت و برو وانجام نده.حتی بچه های ابتدایی توصیفی نمره میگیرن.بچه ای که بدون غلط واشتباه درس جواب بده توصیف درسیش خیلی خوبه دوستش هم که دوسه تا غلط جواب بده اونم دردسته ی خیلی خوب قرار میگیره واین دو برابرن درحالی که اولی زحمت بیشتری کشیده شما هم راهتو انتخاب کردی دیگه ناراحتی نداره انجام نده مثل بقیه. نباش

خب الان خیلیا رفتن سرکار با رزومه‌ای که مال خودشون نبوده اگه تو دست از این کارت هم بکشی بعد توهم باز ...

من سهمم رو تو جلوگیری از این موضوع انجام دادم دیگه بقیش با خودشون

اینا توجیهه