2777
2789

دوستان اگه حساب سرپرست مسدوده میتونید برنامه بله نصب کنید بازوی کالا برگ رسمی اونجا اطلاعات سرپرست خانوار ثبت کنید بدون کارت یارانه برید افق کوروش یا رفاه بگید میخوام با رمز خرید کنم راحت خرید میکنید حتی هرزمان براتون کالا برگ بریزن میتونید ببینید ریختن یا ن حتی میتونید ببنید دهک چند هستید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمت گرم گلم

خب توی بله چی بگیم

من اصلا نفهمیدم کجا باید پیام بدم

حتما سرپرست باید پیام بده؟ یا بقیه اعضا هم میتونن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

حساب چرا باید مسدود باشه که این چیزا هم نیاز باشه ولی ترفند جالبی بود دمتگرم

آخه دیدم بعصی دوستان تاپیک زده بودن ک حساب سرپرست برا ضمانت مسدود شده آیا میتونن کالا برگ بگیرن یا ن 😄

دمت گرم گلمخب توی بله چی بگیممن اصلا نفهمیدم کجا باید پیام بدمحتما سرپرست باید پیام بده؟ یا بقیه اعض ...

برنامه بله نصب کنید زمانی ک برنامه بله نصب کردید مشخص هست چیا داره یکیش نوشته بازوی رسمی کالا برگ اونجا اطاعات سرپرست خانوار ثبت کنید حتی دهک چندم حتی هرزمان براتون کالا برگ بریزن میتونید ببینید ریختن یا ن

آخه دیدم بعصی دوستان تاپیک زده بودن ک حساب سرپرست برا ضمانت مسدود شده آیا میتونن کالا برگ بگیرن یا ن ...

حساب ضامن مسدود نمیکننا اگه طرف نریزه حساب خودش مسدود میشه از ضامن تا بتونن کسر میکنن اگه موجودی داشته باشه ولی حساب ضامن فعکر نکنم مسدود بشه

چون دستور قضایی برای مسدودی فقط به صاحب وامه

شاید دلایل دیگه ای داشته

می تونی با کد ملی و شماره سیم کارتی که به نامش چک کنی ببینی ریختن یا نه ، یا دهک چندم هستید .

ولی برای خرید کردن صد در صد شماره کارت یا حسابی که موقع ثبت نام پر کردید مبلغ داخل اون واریز میشه و فقط با اون کارت حق خرید دارید .

برو بانک بگو با همین شماره کارت یه کارت جدید میخوام

دمت گرم گلمخب توی بله چی بگیممن اصلا نفهمیدم کجا باید پیام بدمحتما سرپرست باید پیام بده؟ یا بقیه اعض ...

هرکسی از اعصای خانواده میتونه برنامه بله نصب کنه فرقی نداره داخل برنامه بله نگاه کنید نوشته بازوی رسمی کالا برگ هست اونجا اطلاعات سرپرست خانوار ثبت کنید بدون کارت یارانه برید افق کوروش یا رفاه بگید میخوام با رمز خرید کنم راحت خرید میکنید حتی هرزمان براتون کالا برگ بریزن میتونید ببینید ریختن یا ن

حساب ضامن مسدود نمیکننا اگه طرف نریزه حساب خودش مسدود میشه از ضامن تا بتونن کسر میکنن اگه موجودی داش ...

من علاوه بر این های که گفتی ، فکر کنم شماره رمز رو هم اشتباه بزنه یا تاریخ انقضاء ش تموم شه کارت رو مسدود می کنه بانک

می تونی با کد ملی و شماره سیم کارتی که به نامش چک کنی ببینی ریختن یا نه ، یا دهک چندم هستید .ولی برا ...

نه دیگه میگه با رمز خرید که تولید میشه هم میتونی بخری کلا داستانو نگرفتی تو

حساب ضامن مسدود نمیکننا اگه طرف نریزه حساب خودش مسدود میشه از ضامن تا بتونن کسر میکنن اگه موجودی داش ...

برنامه بله نصب کنید بازوی رسمی کالا برگ اونجا حتی میتونید ببینید دهک چندم هستید یا کالا برگ ریختن یان

من علاوه بر این های که گفتی ، فکر کنم شماره رمز رو هم اشتباه بزنه یا تاریخ انقضاء ش تموم شه کارت رو ...

رمز اشتباه بزنه یا تاریخش تموم شه حساب مسدود نمیشه فقط اون کارتش میسوزه کار نمیکنه ولی حساب بازه همچنان

ولی خب درست میگید کارت بکشه کار نمیکنه خب کارت بانکی دیگشو بکشه کار میکنه