دوستان اگه حساب سرپرست مسدوده میتونید برنامه بله نصب کنید بازوی کالا برگ رسمی اونجا اطلاعات سرپرست خانوار ثبت کنید بدون کارت یارانه برید افق کوروش یا رفاه بگید میخوام با رمز خرید کنم راحت خرید میکنید حتی هرزمان براتون کالا برگ بریزن میتونید ببینید ریختن یا ن حتی میتونید ببنید دهک چند هستید
میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه دیگهاپلیکیشن بله یه رمز خرید تولید میکنه همونو به فروشگاه میگید از یارانه شما کم میشهکارت نیاز نی ...
چه جالب الان متوجه شدم ، سبد کالا اگه تعلق میگیره بهتون نفری یه میلیون ریختن امروز تو سایت بچه صحبت کردنی خوندم ، چک کنید شاید شما هم شاملش باشید تا دهک 9 ریختن