2777
2789
عنوان

با حساب مسدود شده میشه کالا برگ گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 45 پست

میشه لطفا تایپیک قبلمو ببینید

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم متوجه نشدم ، مگه کارت رو نباید حتما داشته باشه ؟!

نه دیگه

اپلیکیشن بله یه رمز خرید تولید میکنه همونو به فروشگاه میگید از یارانه شما کم میشه

کارت نیاز نیست

رمز خرید کافیه

البته من که ندارم و تست نکردم طبق حرفای ایشون و تبلیغات های بله گفتم

ما یارانه نمیگیریم کالابرگ هم نمیدن به ما مارو انداختن دور

هرکسی از اعصای خانواده میتونه برنامه بله نصب کنه فرقی نداره داخل برنامه بله نگاه کنید نوشته بازوی رس ...

فقط افق کوروش و رفاه میشع با کالا برگ خرید کرد؟

ماه دلم 👈🏻💞همسرمه💞 تو تاپیک های آموزشی و عکس تگم کنید، ❌درخواست دوستی نمیپذیرم❌، اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نزنید⚡، خواننده خاموش از سال ۹۸ 👀

می تونی با کد ملی و شماره سیم کارتی که به نامش چک کنی ببینی ریختن یا نه ، یا دهک چندم هستید .ولی برا ...

دذکل برنامه بله نصب کنید بازوی کالا برگ رسمی اونجا میتونید ببنید دهک چند هستید یا کالا برگ ریختن یا ن

دوستان بله شما مگه کار میکنه؟؟؟ از من نه

برای منم نمیگه چقدر اعتبار دارم

ماه دلم 👈🏻💞همسرمه💞 تو تاپیک های آموزشی و عکس تگم کنید، ❌درخواست دوستی نمیپذیرم❌، اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نزنید⚡، خواننده خاموش از سال ۹۸ 👀

نه دیگهاپلیکیشن بله یه رمز خرید تولید میکنه همونو به فروشگاه میگید از یارانه شما کم میشهکارت نیاز نی ...

چه جالب الان متوجه شدم ، سبد کالا اگه تعلق میگیره بهتون نفری یه میلیون ریختن امروز تو سایت بچه صحبت کردنی خوندم ، چک کنید شاید شما هم شاملش باشید تا دهک 9 ریختن