2821
2789
عنوان

خانواده سمی

521 بازدید | 82 پست

سلام...دوروز پیش رفتم سر خونه و زندگیم قرارشد عروسی نگریم چون هزینشو نداشتیم منم مشکلی با این قضیه ندارم..همسرم و خانوادش ادمای ازادی هستن خانواده ما مذهبی ولی من خودم مذهبی نیستم خانواده همسرم اصلا کاری با هیچی ندارن...ولی خانواده من چرا الان من دوروزه سر خونه زندگیمم دیگه روسری رو کنار گذاشتم خودمم بدم میاد از روسری همسرم هیچ مشکلی نداره ولی مادرم میگه میای اینجا باید سرت کنی همسرم میگه نه من سواری ب خانوادت نمیدم ولی خانواده من دخالت نمیکنن اونام حق دخالت ندارن...همسرم همه جوره حامی و پشتیبانم واقعا خیلیباهم خوبیم فرشته زندگیمه..الان میخوام کلا با خانوادم رفت و امد نکنم آخه واقعا مامانم حق دخالت داره؟؟؟؟؟؟

یه عمر بزرگت کردن به  اینجا رسوندنت حالا نمیتونن بگن خونه ما میای سر کن؟! همسرت باید بفهمه احترام خانوادت رو باید نگه داره. اگه بخوای چادر سرت کنی هم خانواده همسرت و همسرت همینقدر حمایت میکنن؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم همیشه آدم باید خودشو با شرایط وفق بده چه اشکال داره بهش احترام بزاری با روسری بری خونواده عموی منم مذهبین وقتی میرم خونشون خودمو با شرایطشون وفق میدم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

خانواده ات هر چقدر هم بد باشن 

چرا باید همسرت بدونه چی بهت گفتن؟ 

خب بجا اینکه کش بدی هرجا خواستی آزاد برو 

خونه مامانت رفتنی یه روسری بنداز سرت 

چیزی نمیشه که 

الان ما پوششمون تو دادگاه و بازار یکیه نه؟ 

همسرم اجازه نمیده میگه ب اونا ربطی نداره

همسرت از کجا فهمیده که اونا بهت همچین چیزی گفتن؟

همسرت اجازه نمیده؟ ببین چقدر پر روش کردی دیگه

مسلما خودت گفتی ،ببین یه روسریو چقدر گنده اش کردی 

میتونستی بگی به شوهرت من فلان جا ازاد میگردم فلان جا روسری سر میکنم اینجوری راحتم 

نه که هندونه بدی زیر بغلش اااااره خانواده ام اینطور گفتن

هنوز اول زندگی هستی جو‌گیر نشو 

چون شوهرم خوبه همه چیو باید بهش بگم 

آدم حریم زندگی و خانواده اشو قاطی نمیکنه باهم حتی خانواده اش بدترین ادما باشن

الان ارتباطتو قطع کنی بعدا شوهرت سوارت میشه 

اینو به مرور خواهی دید

خیلی ابلهانه اس اینجور تفکرات و رفتارا به خودت بیا 

کار سختی نیست واقعا 

مگه چی میشه فقط وقتی اونجایی بپوشی؟!

به شوهرت بگو به اعتقاد مردم احترام بذار نگران سواری دادن نباش

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
2790
2823
2791
2779
2792