2777
2789
عنوان

خانواده سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 82 پست

هر کسی جایگاه خودشو داره حالا یه روسری انقدام سخت نیست که خودت واکنشی نشون دادی که شوهرتم اینطوری میگه 

خب الان جو گیر شدی بعدا پشیمون میشی خانواده ات هستنا در مورد حجاب هم شوهرت عجیبه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خانواده همسرم تو زندگیم دخالت کنن اره حاضره کنار بزاره

به هرحال جوگیر نشو هنوز اول راهی خیلی هم مطمئن نباش همچین کاری بکنه. خودت به خانوادت احترام بذار و همسرت رو هم مجبور کن بهشون بی احترامی نکنه

اونجا رفتنی روسری سرت کن همین

جنگ و دعوا نداره

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
کم برو کم زنگ بزن سرد برخورد کن اما اینکه کلا قطع ارتباط کنی نه پیش شوهرت گلایشون رو نکن هیچی نگو اخ ...

من کلا گلایه نمیکنم همسرم خرج مادرشو میگه منم مشکلی ندارم خیلی باهام مهربونن مامانم میگه بره مادرشو عقد کنه در این حد نادونه

همسرم مشکل داره میگه حرف حرف منه نه اونا فضولی زندگی منو حق ندارن بکنن

فضولی نیست  درصورتی فضولی بود ک خانوادت میگفتن حق نداری بدون روسری بگردی ولی اونا گقتن وقتی قراره بیای خونه ما سرت کن کار سختیم ازت نخواستن شمام بهتره ن خانوادتو بذاری کنار ن همسرتو

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
دقیقا خانواده من سمی ترن بخدا جدا کنم کات می کنم باهمه

شما جای من باشی همسرتو انتخاب میکنی؟ واقعا محبتی که اون بهم داشته خانواده اصلااااا نداشتن من با همسرم فهمیدم زن بودن چقدر ارزش داره