2777
2789
عنوان

اونایی که با دوستی ازدواج کردن

318 بازدید | 20 پست

من ۲۸سالمه با یکی تو رابطه م ۳۰ سالشه ما کات داشتیم دوماهه آشتی کردیم مدت زیادی نیست باهمیم هدف رابطه هنوز معلوم نیست دوست پسرم یه بازه تعیین کرد که بعد اون تصمیم بگیریم 

دقیقا دو بار به تصمیم اشاره کرد اون تصمیم بنظرتون چیه یعنی فقط هدف رابطه تعیین بشه یا اینکه بگه مثلا فلان تاریخ میام جلو؟

شرایط ازدواج رو داره؟

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میپرسیدی ازش که منظورش چیه

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

تصمیم بگیره به دوستی ادامه بده یا نه.

کسی که قصد ازدواج داشته باشه رک میگه و شناخت رو تو همون مسیر پیش میبره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اره داره

پسرا سی رو ک رد کنن دیگه ازدواج نمی کنن دنبال خوش گذرونی ان بیشتر 

دکمشو بزن

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅