هراسانم مدیر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 699 عنوان بچه سوم آره یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 71 پست یه پسر دارم یه دختر خودم بچه دوست دارم زیاد و دلم میخواد. دخترم خواهرم داشته باشه میارم سومی را تو ۴۱ سالم 1404/07/24 | 23:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هراسانم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 699 بیار عزیزم، شش تا بیار تا حداقل تیم والیبالت تکمیل بشن😂 اگه بتونم که حتما میارم
برادرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 8746 این دوتا که مدرسه خوب غیر دولتی رفتن و کلاس و لباس و سفرشون به راه بوده همیشه پس چرا میپرسی الان پنجاه نفر گفتن نه شما میگی اره پس بسم الله همین امشب استارت بزن و سوال نکن اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
دوووووووووورت_بچرخم عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 2365 این دوتا که مدرسه خوب غیر دولتی رفتن و کلاس و لباس و سفرشون به راه بوده همیشه خداروشکر پس اگه شوهرم دوس داره بیار
ریوان۹۹ عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 4555 اصلا و ابدا هرگز البته برای خودمشما از قرار تصمیمت گرفتی و حرف دیگران اثری ندارهبه عنوان کسی که تو خانواده پرجمعیت بزرگ شده میگم اینکارو نکن با بچه هات اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم
هراسانم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 699 پس چرا میپرسی الان پنجاه نفر گفتن نه شما میگی اره پس بسم الله همین امشب استارت بزن و سوال نکن حالا فشاری نشو شما من نگفتم آرهایشون گفتن لباس و کلاس و مدرسه خوب میخان گفتم خب الآنم بچه هام اوضاعشون خوبه مدرسه خوب کلاس خوب لباس و ...خوب
شاپرک۳۱۸ عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 1254 بنظر من نه و من امسال واسه دانشگاه خواستم ثبت نام کنم ترمی نود میلیون به پام در میومد . ضمنا شهریه ی ... چرا از در ناممکن!خب دانشگاه آزاد نباشه چی میشه؟مدرسه غیر انتفاعی نباشه چی میشه؟ همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما
برادرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 8746 ۲تا پسر یه دونه دختر۳۷ تازه بزرگتر بشه ان شاالله میخوام خواهر بیارم واسه دخترم خدا خودش کمک کنه و رز ... خوبه که به خدا و رزق و روزی اعتقاد داری من اصلا به این حرفا اعتقاد ندارم چون تو جنگ دیدم که همون خدا رزق و روزی به بچه های فلسطین نداد و یکی یکی تلف شدن اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
هراسانم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 699 چه جالب منم یه دختر ویه پسر دارم وسومین کوچولومم الان سه ماهشه وپسره بارداری سومم خدا خواسته بود اما ... شکر خدا
برادرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 8746 چرا از در ناممکن!خب دانشگاه آزاد نباشه چی میشه؟مدرسه غیر انتفاعی نباشه چی میشه؟ اگه هدف زاییدنه که حیوانات هم بدون امکانات میزاین ما انسانیم و وظیفه داریم امکانات برای بچه فراهم کنیم اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
شاپرک۳۱۸ عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 1254 خوبه که به خدا و رزق و روزی اعتقاد داری من اصلا به این حرفا اعتقاد ندارم چون تو جنگ دیدم که همون خدا ... آهان یعنی شما به خاطر بچه های فلسطین بچه دار شدن رو نهی میکنید؟😅 همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما
ماهیخانم64 عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 245 اتفاقا توی جامعه ما برنده اونایی هستن که در آینده باهمن و خواهر وبرادر دارن؛ فکر نمیکنم فرزندی باشه ... دقیقا درست گفتید من واقعا خوشحالم که سه تابچه دارم بچه هام تک فرزند نیستن البته این نظرمنه من همیشه دوست داشتم دو یا سه تا بچه داشته باشم
هراسانم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 699 ۲تا پسر یه دونه دختر۳۷ تازه بزرگتر بشه ان شاالله میخوام خواهر بیارم واسه دخترم خدا خودش کمک کنه و رز ... انشالله انشالله بهترین ها نصیبتون ببخشیدا میشه بپرسم درآمد همسرتون چجوریه؟
شاپرک۳۱۸ عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 1254 اگه هدف زاییدنه که حیوانات هم بدون امکانات میزاین ما انسانیم و وظیفه داریم امکانات برای بچه فراهم کن ... بله و یکی از ویژگی های انسان شعور و ادب داشتن و سواد بحث و تبادل نظر هست!!! همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما
برادرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 8746 آهان یعنی شما به خاطر بچه های فلسطین بچه دار شدن رو نهی میکنید؟😅 نه به خاطری که به رزق و روزی دهندگی خدا و این حرفا اعتقادی ندارم و چرته محضه اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂