2777
2789
چه جوری آخه میتونید حتی بهش فکر کنید😢

تو محل کار منم همه چهار تا بچه دارن میگن ما خونه داریم کافیه 

خوب لامصب خونه ی پنجاه متری تو پایین شهر و یه پراید مدل پایین که دیگه خونه و ماشین نیست نسلتون منقرض بشه که هم خودتون بدبختید هم بچه هاتون 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های مهد؟؟؟؟اونا بشن خواهر بچم؟چه حرفا!!!!یکم ناامید نیستی شما؟؟؟؟

یکم زیادی سطحی فکر نمیکنی؟ بچه هات بعدها بزرگ بشن بهت اعتراض میکنن ک چرا انقدر بچه اوردی هم دختر داشتی هم پسر، سومی چی بود ک تو سن بالا آوردی؟؟؟

خونه نشینی طوری نیس اما میترسم به درس این دوتا لطمه بخورع

اصلا نگران نباشید اون دوتا هم رابطشون بهتر میشه هم فضای خونه تغییر میکنه در کل نترسید من فرزند سومم ۵ماهشه و بهتون میگم بیارید حتما شک نکنید😊😍

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

خوووب را تا چی ببینیخونه داریم حالا نه خیلی خونه خوب ولی شکر خداماشینم داریم و اوضاعمون هم حدودا به ...

عزمزمه آخه بچه ها مخارج دارن کلاس هنر و ورزش و زبان مدرسه خوب لباس و غذای خوب اگ میتونی فراهم کنی حوصلشو داری بیار

یکم زیادی سطحی فکر نمیکنی؟ بچه هات بعدها بزرگ بشن بهت اعتراض میکنن ک چرا انقدر بچه اوردی هم دختر داش ...

اتفاقا توی جامعه ما برنده اونایی هستن که در آینده باهمن و خواهر وبرادر دارن؛ فکر نمیکنم فرزندی باشه که به پدر و مادر اعتراض کنه چرا اینو اونو بدنیا آوردی که اگه باشه خیلی اوضاعش خرابه!

عزمزمه آخه بچه ها مخارج دارن کلاس هنر و ورزش و زبان مدرسه خوب لباس و غذای خوب اگ میتونی فراهم کنی حو ...

این دوتا که مدرسه خوب غیر دولتی رفتن و کلاس و لباس و سفرشون به راه بوده همیشه

بنظر من نه و من امسال واسه دانشگاه خواستم ثبت نام کنم ترمی نود میلیون به پام در میومد . ضمنا شهریه ی مدرسه یا غیر انتفاعی الان حداقل پنجاه تومنه به این فک کنید که اگه سه تاشون باهم بخوان تحصیل کنن اصلا میتونین هزینه های تحصیلشون و فراهم کنید ؟

خوووب را تا چی ببینیخونه داریم حالا نه خیلی خونه خوب ولی شکر خداماشینم داریم و اوضاعمون هم حدودا به ...

چه جالب منم یه دختر ویه پسر دارم وسومین کوچولومم الان سه ماهشه وپسره بارداری سومم خدا خواسته بود اما الان هر ثانیه هرلحظه فقط میگم خداروشکر برای داشتنش آنقدر که حضورش توی زندگیمون شیرینه 🩵

عزیزم ماشالا چند سالتونه؟جنسیت بچه هاتون چیه؟

۲تا پسر یه دونه دختر

۳۷ 

تازه بزرگتر بشه ان شاالله میخوام خواهر بیارم واسه دخترم خدا خودش کمک کنه و رزقم باشه