2777
2789
نه به خاطری که به رزق و روزی دهندگی خدا و این حرفا اعتقادی ندارم و چرته محضه

خب عزیزم شما اعتقاد ندارید دلیل نمیشه انکارش کنید خدا رزاق هست در عین حال هم هرکس یه قسمتی داره ربطی ندارند بهم

انشالله انشالله بهترین ها نصیبتون ببخشیدا میشه بپرسم درآمد همسرتون چجوریه؟

ببینید بحث درآمد نیست

بحث برکت هست که شاید برای خیلیا قابل درک نباشهاما به شخصه برکت رو درک کردم و بعد از فرزند سومم خیلی ملموس تر هست؛ همسرم گاو داری دارن🤭

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببینید بحث درآمد نیستبحث برکت هست که شاید برای خیلیا قابل درک نباشهاما به شخصه برکت رو درک کردم و بع ...

خب پس وضعتون هم خوبه ماشالا خداراشکر

برکت که بله واقعا گاهی ۱۰تومن برکتی داره که ماهی ۱۰۰ تومن نداره

خب پس وضعتون هم خوبه ماشالا خداراشکربرکت که بله واقعا گاهی ۱۰تومن برکتی داره که ماهی ۱۰۰ تومن نداره

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

کم سود ترین و پر مشغله ترین شغلها تولیدی هستن داخل ایران ...ماهم مستثنا نیستیم به هر حال همون که گفتم برکت خیلی مهمه که برمیگرده به دید آدمها یکی مثل دوستمون اعتقادی ندارن و یکی مثل من با گوشت و پوستم حس کردم

چرا از در ناممکن!خب دانشگاه آزاد نباشه چی میشه؟مدرسه غیر انتفاعی نباشه چی میشه؟

مدرسه ی دولتی به شرط اینکه فرزند سهمیه داشته باشه خوبه وگرنه کنکور یه رقابت نابرابره و حقیقتا مدرسه ی دولتی نمیتونه دانش اموز و برای کنکور آماده کنه . ضمنا دانشگاه دولتی شهر دور هم کم خرج نداره لپ تاپ و هزینه رفت و آمد و ..‌.

مدرسه ی دولتی به شرط اینکه فرزند سهمیه داشته باشه خوبه وگرنه کنکور یه رقابت نابرابره و حقیقتا مدرسه ...

ان شاالله خدا کمکتون کنه به هر حال تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیوفته..توکلمون قوی باشه خیلی از مشکلات حل میشه 

امیدوارم تا موقع بچه های ما کنکور غرق در خاطره ها باشه

بله و یکی از ویژگی های انسان شعور و ادب داشتن و سواد بحث و تبادل نظر هست!!!

واقعا از بعضی نظرات و طرز حرف زدن ها آدم شوک میشه که چطور یه نفر آنقدر بی ادبانه وعصبی جواب دیگران میده میشه آدم بگه نه دوست ندارم وتمام درکمال احترام به نظر طرف مقابل نیازی به اینهمه زشت صحبت کردن حیوان گفتن نیست 

واقعا از بعضی نظرات و طرز حرف زدن ها آدم شوک میشه که چطور یه نفر آنقدر بی ادبانه وعصبی جواب دیگران م ...

خب از کوزه برون همان طراود که در اوست..

خودتون رو ناراحت نکنید احتمالا ایشون خیلی تحت فشاربودن ما میبخشیم به اینکه ممکنه بلد نبودن بهتر صحبت کنن

خب از کوزه برون همان طراود که در اوست..خودتون رو ناراحت نکنید احتمالا ایشون خیلی تحت فشاربودن ما میب ...

درسته. حرفاتون رو وطرزفکرتون رو خیلی قبول دارم چون خودمم همین طرزفکر رو دارم نسبت به زندگی وخدا وبرکتی که خدا به روزی بنده هاش میده 

من یکی دارم‌دومی میارم سومی ب هیچ عنوان ..برای خودم نمی‌پسندم شایدیکی درخودش ۴تاببینه امامن توان تامین دوتارو دارم ...هم جسمم بیشترازاین نمیکشه...شماهم شرایط خودتوبسنج

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤