2777
2789
این دوتا که مدرسه خوب غیر دولتی رفتن و کلاس و لباس و سفرشون به راه بوده همیشه

پس چرا میپرسی الان پنجاه نفر گفتن نه 

شما میگی اره 

پس بسم الله همین امشب استارت بزن و سوال نکن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا و ابدا هرگز البته برای خودم

شما از قرار تصمیمت گرفتی و حرف دیگران اثری نداره

به عنوان کسی که تو خانواده پرجمعیت بزرگ شده میگم اینکارو نکن با بچه هات 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

پس چرا میپرسی الان پنجاه نفر گفتن نه شما میگی اره پس بسم الله همین امشب استارت بزن و سوال نکن

حالا فشاری نشو شما من نگفتم آره

ایشون گفتن لباس و کلاس و مدرسه خوب میخان گفتم خب الآنم بچه هام اوضاعشون خوبه مدرسه خوب کلاس خوب لباس و ...خوب

بنظر من نه و من امسال واسه دانشگاه خواستم ثبت نام کنم ترمی نود میلیون به پام در میومد . ضمنا شهریه ی ...

چرا از در ناممکن!خب دانشگاه آزاد نباشه چی میشه؟

مدرسه غیر انتفاعی نباشه چی میشه؟

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

۲تا پسر یه دونه دختر۳۷ تازه بزرگتر بشه ان شاالله میخوام خواهر بیارم واسه دخترم خدا خودش کمک کنه و رز ...

خوبه که به خدا و رزق و روزی اعتقاد داری 

من اصلا به این حرفا اعتقاد ندارم چون تو جنگ دیدم که همون خدا رزق و روزی به بچه های فلسطین نداد و یکی یکی تلف شدن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
چرا از در ناممکن!خب دانشگاه آزاد نباشه چی میشه؟مدرسه غیر انتفاعی نباشه چی میشه؟

اگه هدف زاییدنه که حیوانات هم بدون امکانات میزاین 

ما انسانیم و وظیفه داریم امکانات برای بچه فراهم کنیم 

خوبه که به خدا و رزق و روزی اعتقاد داری من اصلا به این حرفا اعتقاد ندارم چون تو جنگ دیدم که همون خدا ...

آهان یعنی شما به خاطر بچه های فلسطین بچه دار شدن رو نهی میکنید؟😅

اتفاقا توی جامعه ما برنده اونایی هستن که در آینده باهمن و خواهر وبرادر دارن؛ فکر نمیکنم فرزندی باشه ...

دقیقا درست گفتید من واقعا خوشحالم که سه تابچه دارم بچه هام تک فرزند نیستن البته این نظرمنه من همیشه دوست داشتم دو یا سه تا بچه داشته باشم 

۲تا پسر یه دونه دختر۳۷ تازه بزرگتر بشه ان شاالله میخوام خواهر بیارم واسه دخترم خدا خودش کمک کنه و رز ...

انشالله 

انشالله بهترین ها نصیبتون ببخشیدا میشه بپرسم درآمد همسرتون چجوریه؟

اگه هدف زاییدنه که حیوانات هم بدون امکانات میزاین ما انسانیم و وظیفه داریم امکانات برای بچه فراهم کن ...

بله و یکی از ویژگی های انسان شعور و ادب داشتن و سواد بحث و تبادل نظر هست!!!

آهان یعنی شما به خاطر بچه های فلسطین بچه دار شدن رو نهی میکنید؟😅

نه به خاطری که به رزق و روزی دهندگی خدا و این حرفا اعتقادی ندارم و چرته محضه