2777
2789
عنوان

بابا لنگ‌دراز واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 7291 بازدید | 59 پست
سلام عزیزم. خداروشکر ایشالا همیشه سلامت باشیبرگشتن به کار، همیشه خوبه.منم کم کم دارم برمیگردم

سلااااام

برای ما کار بیرون خونه یعنی حیات 

مبارکه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاپیک م قفل شده برای همین اینجا پست می‌زارمکسی ک هجده تا تاپیک میزنه دنبال سوالای زندگی خودشهولی کسی ...

@niniyar‍ 

سلام

اگر کامنت بی ربط گذاشتن توی تاپیک بقیه طبق قوانین هست لطفاً بگید 

ممنونم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلام اوپرا جان وقتت به خیر 

میشه در مورد رانندگی بهم مشورت بدید؟

من کلا احساس ضعف دارم فکر می‌کنم بی عرضه م و این هم باعث شده نتونم رانندگی کنم 

امکانش هست کتابی در این زمینه معرفی کنید که کمی به خودم اعتماد پیدا کنم🙏🙏

چه جالب

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

شما هر موضوعی میل دارید بگید عزیزمنید

سلام اوپراجان

خوبید

اگه امکانش هست درخواست دادم قبول کنید

ممنون میشم

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

شما هر موضوعی میل دارید بگید عزیزمنید

خیلی ممنونم لطف دارید...

حقیقتش من برای چیزی که الان هستم خیلی سختی کشیدم...نمیدونم چطور باید توضیحش بدم اما اصلا برای خودم شخص قابل احترام و ارزشمندی نیستم و نمیتونم خودم رو به عنوان یک انسانی که برای اینکه اینجا باشه چقدر تلاش کرده نمی‌بینم 

راستش نمیدونم علاقه ام به سفر کردن از چند سالگی شروع شده اما انقدر شدید و قوی بود که وادارم کرد تلاش کنم حداقل انسانی بشم که بتونم این رویارو به واقعیت تبدیل کنم

الان که توی یک قدمیش هستم ترسیدم...یک نیروی خیلی قوی ای منو وادار می‌کنه که عقب بکشم اما واقعا نباید اینکارو بکنم

نمیدونم چیشده و چه اتفاقی داره برام میوفته اما خیلی میترسم و نگرانم...میشه باهام صحبت بکنید؟نمیدونید که چقدر بهش احتیاج دارم

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم