2777
2789
عنوان

بابا لنگ‌دراز واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 11436 بازدید | 69 پست
باید استاد تفکر و سواد رسانه بشیدعالی می تونید حق درس را ادا کنید.❤️اسم یه درسه سال دهم بچه ها می خو ...

ای وای خجل شدم

واقعا این درسه؟ 

منو بگو چقدر شاد بودم که می‌دیدم دبیرستانی ها هی میگن سواد رسانه دارن!!!! فکر میکردم چقدر دامنه لغات نسل جدید بزرگ شده

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ای وای خجل شدمواقعا این درسه؟ منو بگو چقدر شاد بودم که می‌دیدم دبیرستانی ها هی میگن سواد رسانه دارن! ...

بله عزیزم

اسم درس اینه: تفکر و سواد رسانه

درس عمومیه

خیلی درس کاربردی و خوبیه

حیف که دبیرا شهیدش می کنند و حق درس را ادا نمی کنند

بله عزیزماسم درس اینه: تفکر و سواد رسانهدرس عمومیهخیلی درس کاربردی و خوبیهحیف که دبیرا شهیدش می کنند ...

چقدر پتانسیل داره این درس 

و میتونم حدس بزنم چقدر سطحی باهاش برخورد میشه 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اوپرا خوبی خدا را شکر؟بهتری؟

الحمدلله شاد و شاکرم

سرطان که رفت 

دوران خانه داری هم که به سر رسید 

شدم همون آدم سرخوش فعال و شاکر و خوش بین

چقدر پتانسیل داره این درس و میتونم حدس بزنم چقدر سطحی باهاش برخورد میشه

دقیقا

خدایی بچه ها بعضا از دبیرای این درس بیشتر سواد رسانه دارند...

قشنگ درس  به این مهمی و کاربردی را می برند به مسلخ و ذبحش می کنند✋️😄

دقیقاخدایی بچه ها بعضا از دبیرای این درس بیشتر سواد رسانه دارند...قشنگ درس به این مهمی و کاربردی را ...

می‌دونی چرا؟ چون سواد رسانه یعنی دانای کل باشی 

بی طرف مثل عکاس و خبرنگار جنگ 

بایستی و بی خب و بغض سوگیری ها رو ببینی 

پروپاگاندای رسانه رو ببینی

مصادره به مطلوب رو ببینی 

مارشال مک لوهان رو بشناسی و دهکده جهانی و معنای هر انسان یک رسانه است و استفاده از همین جمله در کمپین های فلان نامزد دولت رو بررسی کنی

مناظره ها رو ببینی و خط هر جمله رو توی کتاب همیشه برحق بودن شوپنهاور پیدا کنی 

ولی چه میشه که این شیشه ی بی غبار تبدیل میشه به آینه ای که آنچه میخوای نشون میده نه کل واقعه رو؟

در سواد رسانه تحری حقیقت یه اصل هست و گمان نکنم این دید در این درس لحاظ بشه

الحمدللهان شاء الله همیشه خوب و خوش باشید عزیزمرفتید سر کار قبلی تون؟

ممنونم 

رفتم سر کار جدید 

اوپرا جانیه سوالمهندسی ایمنی نفت و گاز رشته خوبیه به نظرتون؟

بله برای آقایان فرصت شغلی بیشتری داره

ولی کلا مشاغل مربوط بهش گسترده نیست

من رشته هایی که وابسته مکان جغرافیایی نیستن رو بهتر میپسندم

خیلی عذرخواهم..اجازه دارم در موضوعی غیر از موضوع تاپیک صحبت بکنم؟

شما هر موضوعی میل دارید بگید عزیزمنید 

الحمدلله شاد و شاکرمسرطان که رفت دوران خانه داری هم که به سر رسید شدم همون آدم سرخوش فعال و شاکر و خ ...

سلام عزیزم. خداروشکر 

ایشالا همیشه سلامت باشی

برگشتن به کار، همیشه خوبه.

منم کم کم دارم برمیگردم