2777
2789
عنوان

بابا لنگ‌دراز واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 11436 بازدید | 69 پست

سلام شما تو تاپیک اون خانمی که گفته بود یه کاربر بهش گیر داده میگه فیکی گفتید با توجه به تاپیک هایی که دیدین بی ربط نگفته؟

شما چی از اون کاربر میدونید؟ کنجکاو شدم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

سلام شما تو تاپیک اون خانمی که گفته بود یه کاربر بهش گیر داده میگه فیکی گفتید با توجه به تاپیک هایی ...

سلام

فقط بارها دیدم لو رفتن و تاپیکشون تعطیل شده

شما هم که آنقدر طرفدار ایشون هستید که نفرین هاشون رو لایک میکنید مودبانه تره از خودشون بپرسید و دو رو نباشید

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامفقط بارها دیدم لو رفتن و تاپیکشون تعطیل شدهشما هم که آنقدر طرفدار ایشون هستید که نفرین هاشون رو ...

از خودش چی میپرسیدم؟ میپرسیدم اوپرا چی دیده ازت؟

من لایکش کردم چون میگفت اون کاربر مشکلاتشو تکذیب کرده

خودم کسی هستم که بعضیا حتی تو واقعیت و بیرون مجازی بعضی مشکلاتمو تکذیب کردن و حتی مسخره کردن و رنج دیدم از این رفتارها

این که نشد دورویی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

از خودش چی میپرسیدم؟ میپرسیدم اوپرا چی دیده ازت؟من لایکش کردم چون میگفت اون کاربر مشکلاتشو تکذیب کرد ...

ایشون در ریپلای منو نفرین کرده و شما لایک کردید

برای من همین بسه که نخوام مخاطب شما باشم

و آنقدر از اون کاربر دیدم که بدونم دنبال جنجال هست

لطفاً بعد از این نه بنده رو مخاطب بدونید نه ریپلای کنید

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

ایشون در ریپلای منو نفرین کرده و شما لایک کردید برای من همین بسه که نخوام مخاطب شما باشمو آنقدر از ا ...

چون فکر کردم شما هم دارید قضاوت نادرست میکنید استارتر رو

دلیل نیاورده بودید که

چرا از یه لایک این قدر عصبانی هستید؟

اگه نفرین ناحق کرده ایشون و شما کار بدی نکردید که نفرینش نمیگیره

چون فکر کردم شما هم دارید قضاوت نادرست میکنید استارتر رو دلیل نیاورده بودید کهچرا از یه لایک این قدر ...

عصبانی نیستم ولی چون کسانی که نفرین کردن بقیه رو دوست دارن رو دوست ندارم برای همین میل ندارم با شما برخوردی داشته باشم

عصبانی نیستم ولی چون کسانی که نفرین کردن بقیه رو دوست دارن رو دوست ندارم برای همین میل ندارم با شما ...

خدا هم به مظلوم اجازه داده ظالم رو نفرین کنه

این جوری نیست که نفرین کردن همیشه کار بدی باشه

البته منظورم از ظالم شما نیستید

از نظر کلی و مذهبی گفتم

برای مثال تو زیارت عاشورا نفرین و لعنت هست ولی نمیشه گفت کسی که زیارت عاشورا میخونه یا زیارت عاشورا رو دوست داره بده

خدا هم به مظلوم اجازه داده ظالم رو نفرین کنهاین جوری نیست که نفرین کردن همیشه کار بدی باشهالبته منظو ...

من با نفرین ایشون کاری ندارم

با تفکر شما مشکل دارم که نفرین ایشون رو لایک میکنید بعد میایید دنبال ارضا حس کنجکاوی خودتون

خانم من دیگه جواب شما رو نمیدم چون فکر کنم به حد کافی توضیح دادم

من با نفرین ایشون کاری ندارمبا تفکر شما مشکل دارم که نفرین ایشون رو لایک میکنید بعد میایید دنبال ارض ...

خب از خود ایشون میپرسیدم مگه اوپرا ازت چی دیده؟ که جواب نمیداد میگفت برو از خود اوپرا بپرس

مجبور شدم بیام از خودتون بپرسم چاره دیگه ای نداشتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز