چون سایه اش با عصا و دست و پاهای دراز شبیه این جناب بودن که اسمش Daddy longlegs هست
و جودی چون توی ساختمان قدیمی پرورشگاه بزرگ شده بود با این عنکبوت حسابی آشنا بود
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
من عاشق جودی ابوت هستم😍😍صدای پر انرزئش تو گوشم پلی شدهمین چمد هفته پیش تلویزیون پخش میکردتصمیم دار ...
من ژاپنی اش رو با همسرم دیدم
هنر دوبله ایران محشره
زبان اصلی اش اندازه ایرانی نچسبید
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
نقد و تحلیل تون خوبه اوپرا جانو جدی یه ترجمه قشنگی از اسم اون عنکبوت کرده ایرانبابا لنگ دراز❤️👍
ممنون
اصلا دوبله ایران نظیر نداره