2777
2789

من خیلی تو تنشم دایم با شوهرم بحث داریم و خیلی حرص میخورم ۴ ساله زیاد قفسه سینم سنگینی میکرد و عصبی بود خوب میشد ولی الان یهویی ی دردی پیچید تو قلبم و ول کرد نیازه فردا برم نوار قلب؟

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

بله، حتماً بهتره بره. ❤️

درد ناگهانی در ناحیه‌ی قلب—even اگه فقط چند ثانیه طول بکشه—می‌تونه نشونه‌ی مشکل قلبی باشه، مخصوصاً وقتی همراه با استرس، عصبانیت یا سابقه‌ی فشار عصبی طولانی‌مدت باشه.

✅ توصیه‌ی فوری:

بهتره همین امروز یا فردا صبح زود بره دکتر عمومی یا متخصص قلب.

دکتر احتمالاً نوار قلب (ECG) و شاید آزمایش خون یا اکو قلب تجویز می‌کنه.

اگه دوباره درد گرفت یا احساس سنگینی، تنگی نفس، تعریق، تهوع یا انتشار درد به شونه و بازو داشت، باید فوری به اورژانس بره.

⚠️ چون استرس زیاد می‌تونه هم باعث درد عصبی قفسه‌ی سینه بشه و هم مشکلات واقعی قلبی رو تحریک کنه، بهتره ریسک نکنه و بررسی بشه.

چت جی بی تی میگه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله، حتماً بهتره بره. ❤️درد ناگهانی در ناحیه‌ی قلب—even اگه فقط چند ثانیه طول بکشه—می‌تونه نشونه‌ی م ...

ممنونم خیلی شرایطم سخته کل زندگیم جنگ و دعواس شرایط طلاق ندارم آخرش تو این زندگی میمیرم

نگو اینجوری توکلت به خدا باشه

واقعا میترسم ناراحتی قلبی بگیرم آخر با شوهرم همش بحث و دعواست ن حامی دارم جدا بشم ن طلاق میده 

تنش رو کم کن اینقدر استرس و فشار عصبی طولانی مدتباعث بیماری های زیاد میشهبه خودت اسیب نزنبیخیالی طی ...

نمیشه بچه کوچیک و شیطون دارم نمیتونم برم پیاده روی و تفریح و اینا دس و پام بستش اگه جایی برمم همش شوهرم میگه با راننده زن برم راننده پیر بود یا جوون مزاحمت نشد کسی تو خیابون مزاحمت نشد وقتی دعوامون میشه تهمت میشه بهم ب خونوادم فحش میده چیزایی ک عصبانیم میکنه و بحثمون بالا میگیره حرفایی میزنه ک اصلا وجود نداره