2777
2789

من خیلی تو تنشم دایم با شوهرم بحث داریم و خیلی حرص میخورم ۴ ساله زیاد قفسه سینم سنگینی میکرد و عصبی بود خوب میشد ولی الان یهویی ی دردی پیچید تو قلبم و ول کرد نیازه فردا برم نوار قلب؟

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

بله، حتماً بهتره بره. ❤️

درد ناگهانی در ناحیه‌ی قلب—even اگه فقط چند ثانیه طول بکشه—می‌تونه نشونه‌ی مشکل قلبی باشه، مخصوصاً وقتی همراه با استرس، عصبانیت یا سابقه‌ی فشار عصبی طولانی‌مدت باشه.

✅ توصیه‌ی فوری:

بهتره همین امروز یا فردا صبح زود بره دکتر عمومی یا متخصص قلب.

دکتر احتمالاً نوار قلب (ECG) و شاید آزمایش خون یا اکو قلب تجویز می‌کنه.

اگه دوباره درد گرفت یا احساس سنگینی، تنگی نفس، تعریق، تهوع یا انتشار درد به شونه و بازو داشت، باید فوری به اورژانس بره.

⚠️ چون استرس زیاد می‌تونه هم باعث درد عصبی قفسه‌ی سینه بشه و هم مشکلات واقعی قلبی رو تحریک کنه، بهتره ریسک نکنه و بررسی بشه.

چت جی بی تی میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله، حتماً بهتره بره. ❤️درد ناگهانی در ناحیه‌ی قلب—even اگه فقط چند ثانیه طول بکشه—می‌تونه نشونه‌ی م ...

ممنونم خیلی شرایطم سخته کل زندگیم جنگ و دعواس شرایط طلاق ندارم آخرش تو این زندگی میمیرم

نگو اینجوری توکلت به خدا باشه

واقعا میترسم ناراحتی قلبی بگیرم آخر با شوهرم همش بحث و دعواست ن حامی دارم جدا بشم ن طلاق میده 

تنش رو کم کن اینقدر استرس و فشار عصبی طولانی مدتباعث بیماری های زیاد میشهبه خودت اسیب نزنبیخیالی طی ...

نمیشه بچه کوچیک و شیطون دارم نمیتونم برم پیاده روی و تفریح و اینا دس و پام بستش اگه جایی برمم همش شوهرم میگه با راننده زن برم راننده پیر بود یا جوون مزاحمت نشد کسی تو خیابون مزاحمت نشد وقتی دعوامون میشه تهمت میشه بهم ب خونوادم فحش میده چیزایی ک عصبانیم میکنه و بحثمون بالا میگیره حرفایی میزنه ک اصلا وجود نداره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز