2777
2789
عنوان

پول یا تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 41 پست
نگو خواهر نمیدونی چیا کشیدم رو همین درس چه مدت ها که قرص اعصاب مصرف نکردم چه روزهایی از نوجوونیم که ...

حسرت اون چرت و پرتا رو نخور همه ب فنا رفتن اونا ک ب فکر عشق و حال بودن 

من خودم بچه درس خونی نبودم سر عشق و عاشقی بگا رفت زندگیم افسردگیو قرص عصابمو منم تجربه کردم ولی تش رسیدم ی این نتیجه ک فقط درس ب دادم میرسه و ای کاش جدی گرفته بودمش و میتونسم برم تجربی ن انسانی ک هیچ علاقه ای بش ندارم

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۰-۲۰۲۰۱۴_chrome_14qs.jpg

پول بدون شعور به درد نمیخوره نه تحصیلات قدیمیا خیلاشون بیسواد بودن ولی پولدار اونوقت اونقدر دست خیر ...

ارع همیشه تو هرقشری همه جورهس

این کاربر از این تاریخ تعلیق داعم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما اگه عاقل باشید نگاه کلی به وضعیت اقتصادی کشورت مینداختی،،، نه آدمایی که میان بازار،،، باید بری ن ...

من نگفتم چیزی نخرن

صحبتم با چیزای دیگه بود!

وضعیت اقتصادی کشور راستشو بخای تقصیر خودمونم هست زدیم ب بیخیالی و هیشکی انگارواسش مهم نیست 

من هرچی اطرافو خیابونارم نگاه میکنم هررزو ماشینا لوکس تر میشن

درکل هرکی راه خودشو انتخاب میکنه 

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱 کچی کوردستان✌🏿

خواهر شوهرم همینجور بود اخرم تا ۳۷ سالگی مجرد موند بعد با یه لیسانسه بی پول و برنامه ازدواج کردو الا ...

خب خاله ی منم اینجوری بود با همکلاسیش که دندون میخوند ازدواج کرد الانم سالی ۴ ۵ تا سفر خارجی میرن با حمایت شوهرش تخصصش رو خارج از کشور خوند و....

نمیشه برا همه به نسخه پیچید من میگم ازدواج برابریه هر کس با هم نظر همکار هم فکر و مانند خودش در نهایت باید ازدواج کنه 

خیلی زیاد خوشبحالت

ببخشید  سعی کنید از این جمله استفاده نکنی چون بار منفی داره 

هرچند که اون کاربر از درس خوندن لذت میبره و به تحصیلاتش افتخار میکنه ولی چیزی که به دست آورده فقط تحصیلاته که خیلیا بدون اینکه از ابتدایی و راهنمایی تحت فشار باشن باز با آرامش به دستش میارن من از بچه هام دوتا امتحان سخت میگرفتم از درس خوندن زده میشدن کاش خانواده اون کاربر هم به جای پزشک شدن و مهندس شدن اولین الویتشوم یه فرزند شاد و با آرامش بود من خودم رو جای اون کاربر گذاشتم از شدت فشار درسی تو سن پایین استرس گرفتم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

من نگفتم چیزی نخرنصحبتم با چیزای دیگه بود!وضعیت اقتصادی کشور راستشو بخای تقصیر خودمونم هست زدیم ب بی ...

وضعیت اقتصادی کشور باعث شده 

پولدارا پولدارتر شدن 

فقیزا فقیر تر 

خب اونایی که ماشین خای خارجی دارن،،، چندتا چندتا مغازه و خونه دارن،،، قیمت هاشون چندبرابر شده،،،، ،،، سرمایه شون بیشتر شده،،،، 

از مغازه هاشون کرایه های ملیونی میگیرن 

اونایی هم که مستاجرن خب روز به روز فقیرتر میشن و باید هی فکر اجاره و پول پیش باشن و هیچوقت خم خونه دار نمیشن 

وضعیت اقتصادی کشور باعث شده پولدارا پولدارتر شدن فقیزا فقیر تر خب اونایی که ماشین خای خارجی دارن،،، ...

درسته 

ولی خب انگار همه خودشونو وفق دادن با این شرایط

هرکی دیدم هی داره پولدار تر میشه

نمیدونم جریان چیه

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱 کچی کوردستان✌🏿

چون پول بدون تحصیلات به درد نمیخوره

پول همراه با شعور خوبه ، و شعور هم لزوماً همراه با تحصیلات دانشگاهی بدست نمیاد ، همون‌طور که الان تو خیلی از کشورا دیگه دانشگاه داره تو تربیت نیروی متخصص نقشش کمرنگ میشه و مردم متناسب با نیاز کاریشون دوره هایه کوتاه مدت تخصص محور خارج از دانشگاه رو می‌گذرونند و دیگه تو محل کار هم مدرک داره کمرنگ میشه و تخصص جاش رو میگیره 

پول همراه با شعور خوبه ، و شعور هم لزوماً همراه با تحصیلات دانشگاهی بدست نمیاد ، همون‌طور که الان تو ...

منم پایین ترگفتم دوتاش مکمله

این کاربر از این تاریخ تعلیق داعم