2777
2789
عنوان

پول یا تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 41 پست

من تو خانواده ای بزرگ شدم که درس خیییلی مهم بود کلاس اول ابتدایی می‌دونستم رشته ی تجربی چیه ریاضی چیه انسانی چیه و‌‌‌‌‌‌....چیزی که باید پایه نهم تازه به فکرش باشی

از چهارم ابتدایی قلم چی میدادم و‌‌‌...

روزی نبود واژه ی درس و مشق و دانشگاه و تحصیل رو از خانواده ام نشنوم 

کل دوستام دانشجو علوم پزشکی ان آدمای اطرافم دانشجو دانشگاه تاپن و..‌ 

پس تحصیلات برام مهمه اصلا طرف عالی هم باشه اگه حداقل لیسانس نباشه نمیتونم بهش فکر کنم دست خودم نی اصلا 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اینجا همه دنبال پولننمیتونی تصمیم بگیری با نظرات

یه جوری میگی اینجا همه دنبال پولن،،،، 

انگار که مثلا دارن کار اشتباهی میکنن،،،

تو خودت چی میگی؟؟ 

ییه نگاه به کشورت بنداز که کجا زندگی میکنی!! 

که مرغ کیلو 140 هزار 

و گوشت کیلو یک ملیون،،، که هفتاد درصد هموطنات نمیتونن بخرن

که اینا طبیعی ترین مایحتاج زندگی هستن 

ددیگه خونه و ماشین و اینا ولش کن 

ببعد ببین حق میدی بهشون!!! 

مگه با مدرک تحصیلی و حقوق بخور نخور شکم سیر میشه؟؟؟ 

من تو خانواده ای بزرگ شدم که درس خیییلی مهم بود کلاس اول ابتدایی می‌دونستم رشته ی تجربی چیه ریاضی چی ...

چون پول بدون تحصیلات به درد نمیخوره 

این کاربر از این تاریخ تعلیق داعم

من تو خانواده ای بزرگ شدم که درس خیییلی مهم بود کلاس اول ابتدایی می‌دونستم رشته ی تجربی چیه ریاضی چی ...

خواهر شوهرم همینجور بود اخرم تا ۳۷ سالگی مجرد موند بعد با یه لیسانسه بی پول و برنامه ازدواج کردو الان خیلی از تفکارش پشیمونه

یه جوری میگی اینجا همه دنبال پولن،،،، انگار که مثلا دارن کار اشتباهی میکنن،،،تو خودت چی میگی؟؟ ییه ن ...

جسارتا هرروزبرین بازار و یه نگاه ب خریدهای مردم بندازین

شب خوش

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱 کچی کوردستان✌🏿

خواستگاری نیس که منظورم این بود شما ترجیح میدین کدوم باشین?

من تحصیل رو به عنوان پله ترقی برای به دست آوردن پول میبینم چون رفاه رو تو پول میبینم  ولی خیلیا اینطور نیستن بلکه با پیشرفت علم و دستیابی به اهدافشون به آرامش میرسن و برای کسب درجه علمی خیلی هم پول خرج میکنن تا به آرامشی که هدفشون هست برسن پس باید با توجه به نیاز خودت جواب بدی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

خیلی زیاد خوشبحالت

نگو خواهر نمیدونی چیا کشیدم رو همین درس چه مدت ها که قرص اعصاب مصرف نکردم چه روزهایی از نوجوونیم که تو تیزهوشان به چخ فنا نرفت روزایی که همسن و سالام کافه بودن من ۷ سال تمام هر روز کتابخونه و پانسیون مطالعاتی بودم هعییییییییییی اما خب مسیریه که دیگه انتخابش کردم باید ته تهش برم 

جسارتا هرروزبرین بازار و یه نگاه ب خریدهای مردم بندازینشب خوش

شما اگه عاقل باشید نگاه کلی به وضعیت اقتصادی کشورت مینداختی،،، 

نه آدمایی که میان بازار،،، 

باید بری نگاه کنی مصرف گوشت و لبنیات مردم نسبت به سال های قبل چه جوری شده!!! 

چند درصد مستاجرن و زیر خط فقر!!! 

دیگه انتظار داری کل مردم بمیرن؟؟؟ بازار نرن،، هیچی نخورن!! 

خب مایحتاج زندگی احتیاج دارن کم یا زیاد! 

مگه هرکس میره بازار میلیاردی خرج میکنه؟؟؟؟ 

طرف یه جوراب هم بخواد میره بازار

چون پول بدون تحصیلات به درد نمیخوره

پول بدون شعور به درد نمیخوره نه تحصیلات قدیمیا خیلاشون بیسواد بودن ولی پولدار اونوقت اونقدر دست خیر داشتن که همه دعا گوشون بودن خیلیا هم تحصیلات دارن اتفاقا پول هم دارن ولی شعور ندارن و یه جماعت ازشون فراریه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره