2777
2789
عنوان

کارهای خونه زیاده یا من تنبلم

198 بازدید | 31 پست

بصورت اکتیو و فعال باید کار کنی و راست و ریس کنی

چند ساعت پی کار دیگه باشی همه چی رو هم تلنباره ..

خونه ی شما هم یا مال ما فقط؟ 

راهکارتون چیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه داری؟

اگر نداری با عرض معذرت دومی هستی هر روز خونه رو تمیز کنی نهایت ۴۵ دقیق تا یک ساعت کار خونه داری ب غیر آشپزی 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه هم داری ؟؟ خونه ما ۱ ساعتم تمیزی نداره . بس ک دخترم اینور جمع میکنم اونورو میریزه . شوهرم از اون بدتر . ی چیزو صدبار گفتم فلان جا نذار باز صب میشه همونجاس .‌

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

واقعا سرکار نمیرید چرا باید خونتون مدام کثیف باشه یه چیزی به اسم لیست کرن کارات باشه من اتاق به اتاق مینویسم هر کاری که کردم تیک میزنم و میبینم در عرض ۳ ساعت همه کارام تموم شده 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

منم همینم صبح سرویس مدرسه دارم ۸میام خونه دستمال کشی کابینت و آینه و تلویزیون+شستن سینک سرویس بهداشتی و حموم +جاربرقی کشیدن این کارای رو یه روز درمیون انجام میدم دونفریم ولی همسرم شلختس هردیقه باید از گوشه کنار خونه وسایل برداشت 

کاهش ۴۰کیلو شروع دوباره وزن جدید⬅️هدف ۶۲برای تثبیت

بچه هم داری ؟؟ خونه ما ۱ ساعتم تمیزی نداره . بس ک دخترم اینور جمع میکنم اونورو میریزه . شوهرم از اون ...

فکر کردم فقط شوهر من این مدلیه 😂😂😂😂، بعضی وقتا احساس میکنم از عمد نامرتبه و تمیز نمیکنه 

فکر کردم فقط شوهر من این مدلیه 😂😂😂😂، بعضی وقتا احساس میکنم از عمد نامرتبه و تمیز نمیکنه

ن ماشالله عین همسرای ما زیاده . از اول زندگی تا الان بالغ بر ۱۰۰۰۰ بار گفتم وقتی از سرکار میای کیف و کلید و جوراب و ساعت و انگشتر نذار بالای اپن اشپزخونه🫤🫤

بازم شب همونه دیگ حوصله ندارم جمع کنم

[QUOTE=398366746]ن ماشالله عین همسرای ما زیاده . از اول زندگی تا الان بالغ بر ۱۰۰۰۰ بار گفتم وقتی از سرکار میای کیف و ...[/QUO 

بچمم یک سالشه بعضی روزا گریه میکنم، بچم بغلی هست، شوهرم شلخته و توقع بالا، خودمم وسواس تمیزی دارم، از نظر روحی داغون شدم 

کار خونه تمومی نداره، بیخود ترین کار دنیا کار خونه اس، هیچوقت تموم نمیشه.

به خدا وقتی مردیمم دور از جون پشت سرمون حرفه که خاک تو سرش خونش کثیف بود شلخته بود 

بچه داری؟اگر نداری با عرض معذرت دومی هستی هر روز خونه رو تمیز کنی نهایت ۴۵ دقیق تا یک ساعت کار خونه ...

بچه دارم باردارم هستم 

نه بابا تمیزی عالی نمیکنم .. همین که دیگه بی نظم نباشه برام کافیه 

[QUOTE=398366746]ن ماشالله عین همسرای ما زیاده . از اول زندگی تا الان بالغ بر ۱۰۰۰۰ بار گفتم وقتی از ...

این وضعیت منه . ینی اگ الان از خونه عکس بدم باورت نمیشه من همین یه ساعت پیش خونه رو تمیز کردم 

همین وضعیتو شوهرم ببینه میگ خوبه دیگ تمیزه انقد خودتو اذیت نکن🫤🤦🏻‍♀️

ن ماشالله عین همسرای ما زیاده . از اول زندگی تا الان بالغ بر ۱۰۰۰۰ بار گفتم وقتی از سرکار میای کیف و ...

براش یه سبد بذار بذاره توی اون ا. اینا که درش بسته میشه بذار جلوی جاکفشی ید کنسول