2777
2789
عنوان

شبا خواب میبینم شیرینی میخورم

102 بازدید | 17 پست

بچه ها من دوماهه قندو حذف کردم البته دوبار مجبور شدم بخورم ولی خیلی بی حال شدم شبا همش خواب میبینم دارم چیزکیک میخورم🤣😭 خسته شدم بخدااا هیچچچچچ تاثیری هم روی پوستم نزاشته هیچییی حتی لاغرم نشدم بنظرتون ادامه بدم یا نه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حذف قند خیییلی رو بهبود پوست وجمع شدن شکم اثر داره لابد شما خیلی به شیرینی جات وابسته ای که شبا خاب میبینی من بعداز یه ماه دیگه اصطلاحا میل به خوردن شیرینی نداشتم خدارو شکر وحالا بعد از 6ماه 20 سانت از دور شکمم کم شده وهم 8 کیلو وزن کم کردم البته من رژیمم داشتم کم وبیش

آنچه مرانکشد قویترم میکند 

استویا بگیر گاهی که هوس می‌کنی با استویا دسر درست کن واسه خودت،یا شربت

ر

کیک رژیمی و پروبستنی میخورم ولی بازم جای اونا نمیگیره برا من اصلا  تاثیری روی پوستم نزاشته  بنظرتون ادامه بدم رژیمو یا نه؟

هر چیزی باید اندازه باشه.حتی به دیابتی م نمیگن کامل حذف کن.اینا ترندای بی اساس هست.اگر دکتر مستقیم به شخص شما با توجه به شرایط خودت گفت انجام بده قابل استناد هست نه ی توصیه کلی از طرف ادمای بیسواد.باید حواست باشه زیاد نشه و دایمی.شیرینی کلا چی خوبی نیست اما میشه یدونه خرما خورد یا هفته ای یبار یدونه کیک سالم.حالا گاهی مثلا ماهانه اگر مناسبتی بود یدونه شیرینی خورد.