2777
2789
عنوان

نظر کم طرفدار من راجع به مهریه

260 بازدید | 15 پست

به نطرم مهریه حق زنه. چه زن خوبی باشه تو اون زندگی چه نباشه 

هر کی هم خواست خرابش کنه با الفاظ مهریه بگیر و ... گه زیادی داره میخوره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم دو نفر که باهم دارن ازدواج میکنن نباید بابت چیزی بهم بدهکار باشن 

زن به مرد شاغل بودن بدهکار نیست 

مرد هم به زن مهریه تو سال های ابتدایی زندگی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

مهریه درصورتی ک بنظرم حق خانمه می بعد زندگی چیزی بدست بیارن از اونا بهش واجبه 

ولی کسی که عقد کرده طلاق میگیره هرچقدرم مرد بد باشه حقی نباید از اموالش داشته باشه،طلاق اگ شکست تلقی بشه،واسه دوتاشونه ن فقط خانم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
واقعا از یه زن توقع ندارم علیه جنس خودم انقدر خرف مفت بزنه

بحث اون خانم پز دادن دختره و موفق حساب شدنش بود 

خب مهریه حقت هم باشه و بگیری هم فرق داره با پولی که مثلا با علم و هنرت کسب کرده باشی پز نداره واقعا 

انگار اون خانم برای مهریه کلا داره ازدواج میکنه طبق حرف استارتر و خوشگلیش باعث شده همین روند رو ادامه بده 

مهریه درصورتی ک بنظرم حق خانمه می بعد زندگی چیزی بدست بیارن از اونا بهش واجبه ولی کسی که عقد کرده طل ...

نه اصلا اینجور نیست. نکاه جامعه به زنی که تو عقد طلاق گرفته با مردی که تو عقد جدا شده یکیه؟؟