2777
2789
عنوان

بی ماشینی عصبیم کرده

183 بازدید | 8 پست

ماشین با من بود فروختیم هنوز چیزی که میخواستیم پیدا نکردیم شوهرم یجا میخواد ادمو برسونه هولم میکنه بهم استرس میده دیشب بهش گفتم ساعت ۹/۵ بیا ساعت۹/۱۰ دقیقه زنگ زد همین الان جلو درم زود بیا کار دارم منم وسایلم زیاد بودن باید حمع میکردم انقدر تو سه چهار دقیقه زنگ زد بوق زد گوشیو برداشتم جلوی پدرم جیغ زدم گفتم برو غلط کردم گفتم تو بیای دنبالم

هنوز اعصابم بهم ریخته است بابتش

با چی میخاس برسونه؟

یه ذره اروم باش

بی ماشینی سخته حق داری، ماهم ۶ماه با دوتابچه بدون ماشین بودیم، وای خیلی بد بود واقن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشین شوهرمو داره

اگر قراره همین نزدیکیا بخرین صبوری کن

خیلیا گیرن زیر قیمت میفروشن ، عجله کنی ، ماشین خوب گیر نمیارین

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بنظرت طلا بفروشم تابستان ماشین بخرم

الان بفروشی تابستون بخری؟ خب نفروش صبرکن تا تابستون

طلا هیچوقت افت نداشته