2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم

78 بازدید | 11 پست

دایی شوهرم ۴۵ روز پیش فوت کرد یه دختره ۳۰ ساله مجرد داره شوهرم تو این مدت رفت دنبال کارای اداری بیمه و انحصار ورثه و... حالا اینا به کنار با دختر داییش انقد صمیمی شده بهم دست میدنو دوتایی دنبال کارا میرنو شوخی با هم میکنن شوخی. دستی مثلا به شونه هم بزنن اخرین بار که حرصم گرفت رفتیم سرخاک تازه سنگ قبر انداخته بودن دختر داییش خیلی گریه کرده بود با دستش زد پشت دختر داییش اونطوری که ینفرو بخوای صدا کنی چندتا اروم میزنی پشتش دختر داییشو بلند کرد از سر خاک دستشو گرفت یه چند قدمی هم با هم راه رفتن منم رفتم دست زنداییشو گرفتم بلند کردم حالا بنظرتون من حساسم یا حق دارم

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو فامیلاشون دختر پسر باهم راحتن ولی دیگه دست دادن ندارن

نه بابا من مطمئنم اگه قرار باشه رابطه ای بین همسر شما و دخترخاله دختر دایی عمو اینا شکل بگیره نمیان زن دیگه ای بگیرن اون قبل از ازداج با تو دختر داییشو انتخاب نکزده تورو گرفته الان نمیره سمت اون دختر احتمالا دلش براش میسوزه و غیر ازین هم حسی بینشون نی

حق داری دو روز دیگه ام اول به بهانه های ارث و میراث زنگ میزنه بعد استوری غمگین میزاره هی شوهرت میبینه و دلداریش میده بعد درد و دلا شروع میشه و ....... حواستو جمع کن فاز روشن فکری و اینارو که بعضیا میگن بزار کنار مواظبشون باش

قاضی خداست ...
نه بابا من مطمئنم اگه قرار باشه رابطه ای بین همسر شما و دخترخاله دختر دایی عمو اینا شکل بگیره نمیان ...

اونموقع که ما ازدواج کردیم این بچه بود البته نمیگم اینا با هم دنبال رابطن اما صمیمی شدن زیادی اذیتم میکنه

.

حق داری دو روز دیگه ام اول به بهانه های ارث و میراث زنگ میزنه بعد استوری غمگین میزاره هی شوهرت میبین ...

والا فک کنم تو اینستا بهش پیامم بده چک نکردم ولی پست راجب اسم دختر داییش براش میاد تو اینستا هم هرچی رو هی شیر کنی یا لایک همون یسره برات میاد

.

اونموقع که ما ازدواج کردیم این بچه بود البته نمیگم اینا با هم دنبال رابطن اما صمیمی شدن زیادی اذیتم ...

خب اروم با شوهرت صحبت کن ولی نگو خودت حساسی بگو اون دختر مجرده گناه داره فامیل میببنن براش حرف درمیارن تو دلت میسوزه ولی مردم ن