بچه ها امروز روی ورزش داشتیم و آزاد بود و داشتیم با دوستامون صحبت می کردیم و بحث رفت درباره مردا و ... دوستم برگشت گفت اصلا از مردا خوشم نمیاد و لز.م گفتم برا چی اوناهم آفریده خدا هستند و .... تا اینکه ی دفه اشک تو چشاش جم شد و گفت مردا همیشه حق زنا را می خورن غیر از این گفت که وقتی داشتم از مدرسه بر میگشتم پارسال ۳ تا مرد گروهی کردنش تو ماشین و بهش تج.او..ز کردند و آخر از روی گوشیش آدرس باباش را پیدا کردن و گفتن اگه دخترتون را می خواین زنده باید حتما ۲۰ میلیون به حسابم بزنین و از اونجایی که وضع مالیشون خوب نبود طلاهای مادرش را فروختند و پول را دادند از اون موقع می گفت من از مرد ها بدم میاد چون که متجاوزن تازه میگفت پدرمم بعد اون اتفاق خیلی بهم سرکوفت میزد و می گفت جن..ده و ... خیلی از اون موقع حالم بده و دیگه میترسم برم بیرون که مبادا اتفاقی برام بیفته تازه بنظرتون راست گفته ؟ تروخدا بهم بگین دروغ بوده همش 🥺
قبلا همه چیزم بودی ولی الان دیگه ب کیر..مم نیستی 🗿
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.