2777
2789
عنوان

یکی از دوستام بهش تج‌اوز شده

1081 بازدید | 68 پست

بچه ها امروز روی ورزش داشتیم و آزاد بود و داشتیم با دوستامون صحبت می کردیم و بحث رفت درباره مردا و ... دوستم برگشت گفت اصلا از مردا خوشم نمیاد و ل‌ز‌.م گفتم برا چی اوناهم‌ آفریده خدا هستند و .... تا اینکه ی دفه اشک تو چشاش جم شد و گفت مردا همیشه حق زنا را می خورن غیر از این گفت که وقتی داشتم از مدرسه بر میگشتم پارسال ۳ تا مرد گروهی کردنش تو ماشین و بهش تج.او‌‌..ز کردند و آخر از روی گوشیش آدرس باباش را پیدا کردن و گفتن اگه دخترتون را می خواین زنده باید حتما ۲۰ میلیون به حسابم بزنین و از اونجایی که وضع مالیشون خوب نبود طلاهای مادرش را فروختند و پول را دادند از اون موقع می گفت من از مرد ها بدم میاد چون که متجاوزن‌ تازه میگفت پدرمم بعد اون اتفاق خیلی بهم سرکوفت میزد و می گفت جن..ده و ... خیلی از اون موقع حالم بده و دیگه میترسم برم بیرون که مبادا اتفاقی برام بیفته تازه بنظرتون راست گفته ؟ تروخدا بهم بگین دروغ بوده همش 🥺

قبلا همه چیزم بودی ولی الان دیگه ب کیر‌..مم نیستی 🗿

😑😑از همه بدتر خاک بر سر چنین پدری

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساده نباش دروغ گفته 🤦🏼🤦🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

نمیدونم والا بعید نیس

اما بعضیام دنبال توجهن. چون رفیقم همیشه خدا دروغ میگه درمورد اینجور مسائل (حتی یه بار میخواست ایسگا چند نفزو بگیره گفت بابام بهم تجاوز میکنه) 

واسه همین خیلی بدبین شدم احساس میکنم دروغ میگن

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افتد! 

دروغ گفته اخه واسه 20 تومن گروگان گیری ؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دروغ گفته اخه واسه 20 تومن گروگان گیری ؟

نفری ۷تومنم نمیشه تو این گرونی اصلا نمیصرفه🤣🤣🤣

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

دلش توجه و ترحم میخواست 

راست نگفته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حرفاش بهم نمیخونه اخه وقتی دزدینش چرا باید فقط 20 ملیون بخوان دزدا واسه این پول کم خودشونو تو دردسر نمیندازن 

بعد چرا نرفته شکایت کنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببخشیدا زر میزده😐 ۲۰ملیون آدم دزدی؟😐😂

والا ریسک اعدام رو بخری برا بیست میلیون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.