2777
2789
عنوان

یکی از دوستام بهش تج‌اوز شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 68 پست
کمه یا زیاد ؟ برای آدم دزدی از یک میلیون اا تا ۱ میلیارد ام ممکنه من خودم پدرم وکیله‌ و تو پرونده ها ...

شاید یکی یا دوست پسرش بهش تجاوز کرده ، ولی فکر نکنم بخاطر ۲۰تومن کسی گروگان بگیره ، خیلی خیلی کمه . الان ۱میلیار هم ارزشی ندارد با این تورم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستای مدرسه ام یه مدت مارو گذاشته بود سر کار میگفت سرطان بدخیم دارم ماهم باورمون شده بود

یکی از همکلاسیای منن مفت من بچه پرورشگاهیم یک عالمه هم خواهر برادر داشت ۰

یه روز باباش اومد مدرسه کپی باباش بود ینی مثل یه سیب ک از وسط نصف شده بعد معلممون گفت سر کارمون گذاشتی بابا پرورشگاهی چیه

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

واقعا خداروشکر که می‌شنوم دروغ بوده اما طرف میگه اصلا قصدش گروگان گیری نبوده اول ب دختره تجاوز کردن و بعدش نمی دونستن چکارش کنن گفتن همچین کاری بکنیم البته خود دوستم این طوری میگفت بعدش دزدا ک رک به پدر و مادره نگفتن که ما ب دختر تجاوز کردیم گفتن فقط گروگان گرفتیم بعدش پول را ازشون گرفتن و بعد چند وقت تازه دختره فهمید حامله و رفت قضیه را ب مادرش گفت

قبلا همه چیزم بودی ولی الان دیگه ب کیر‌..مم نیستی 🗿

وقتی میگن مثل ادم لباس بپوشین واسه همینه.یا خود این دختره خیلی جلبه توجه کرده یا اون مردای کثافت جای دیگه دیدن،زورشون به این طفلک رسیده بردن بلا سرش اوردن.

لعنت به زن زندگی آزادی که امنیت رو داره از مون میگیره و جامعه رو پر مریض جنسی و بی خانواده کردن

واقعا خداروشکر که می‌شنوم دروغ بوده اما طرف میگه اصلا قصدش گروگان گیری نبوده اول ب دختره تجاوز کردن ...

دیگه حاملگیش خیلی هندیه

به احتمال ۹۰ درصد دروغه

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

من واقعا قضاوت نمی کنم اما طوری که داشت تعریف می کرد و اشک تو چشمام جمع شده بود واقعا خیلی دلم سوخ

اخه ۲۰ تومن 🤔🤔🤔من دعا می کنم که دروغ باشه  چون تجاوز واقعا سخته

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یا تاپیکت فیکه یا رفیقت زر زده ببخشیدا😐

نه مشکلی نیست راحت باش منم نیومدم شمارا سرکار بزارم فقط اومدم خودم را آروم کنم

قبلا همه چیزم بودی ولی الان دیگه ب کیر‌..مم نیستی 🗿

وقتی میگن مثل ادم لباس بپوشین واسه همینه.یا خود این دختره خیلی جلبه توجه کرده یا اون مردای کثافت جای ...

نوشته تو راه برگشت از مدرسه و قطعا لباس فرم مدرسه تنش بوده ،هرچند داستانش و باور نمیکنم ولی اینکه از هر موضوعی استفاده میکنین که ربطش بدین به آزادی خیلی جالبه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

واقعا خداروشکر که می‌شنوم دروغ بوده اما طرف میگه اصلا قصدش گروگان گیری نبوده اول ب دختره تجاوز کردن ...

این دیگه دروغه  احتمالا این داستان از یکی از پیجای اینستا شنیده که یه اقایی هست  اونایی که بهشون ظلم شده تجاوز شده دعوت می کنه تا دستانشونو تعریف کنن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن