2777
2789
عنوان

یکی از دوستام بهش تج‌اوز شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 68 پست
بعد یه عده فقط تا نوک دماغشونو میبینن.میگن فک کردین شوهراتونو میخورن؟!بابا اصلا بیخیال شوهر،دو روز د ...

یکی که خودش تقریبا لخت بوده تو خیابون یه دفعه برگشت گفت شماها بی اراده ها نمی ذارین  زنان آزاد بشن شما اگه اعتماد به نفس داشتین وهمین مانتو شالم می ذاشتیم کنار دید مردم به ما اینجوری نبود 😒😒😶😕😕اصلا هاج وواج بهش نگاه کردم گفتم همین که تو لختی لباس داشتن من بی فایده ست  ناراحت نشی من سردمه لباس پوشیدم شرمنده شما ناراحت شدی یه چشمی چرخوند دوستش گفت بیا لیاقت آزادی ندارن 😱😱😱😨😡

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

آره والا الان دیگه به پسر بچه ها ام رحم نمی کنن پیرمرد ها

همه بالا ۴۰ سال همین چند هفته پیش بود یه پسر بچه تو یکی از استان های شمالی مورد آزار جنسی قرار دادن بعدم کشتنش 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی که خودش تقریبا لخت بوده تو خیابون یه دفعه برگشت گفت شماها بی اراده ها نمی ذارین زنان آزاد بشن ش ...

دیگه این جور ادما دارن به ماقبل تاریخ برمیگردن.باید بزنی تو سرشون که اقا این لباس پوشیدن نشونهءتمدنه.

همه بالا ۴۰ سال همین چند هفته پیش بود یه پسر بچه تو یکی از استان های شمالی مورد آزار جنسی قرار دادن ...

الان دوره زمونه خرابی شده واقعا باید حواستون به بچه هاتون باشه خیلی ها ام از ترسشون که مبادا گیر بیفتن و اعدام بشن چون حکمش اعدامه میزنن طرف را میکشن

قبلا همه چیزم بودی ولی الان دیگه ب کیر‌..مم نیستی 🗿

دیگه این جور ادما دارن به ماقبل تاریخ برمیگردن.باید بزنی تو سرشون که اقا این لباس پوشیدن نشونهءتمدنه ...

می خوام بدونم سردشون نیست نصف تنشون بیرونه 

الان دوره زمونه خرابی شده واقعا باید حواستون به بچه هاتون باشه خیلی ها ام از ترسشون که مبادا گیر بیف ...

اره  شما دخترا هم حواستون باشه سعی کنید جاهای خلوت نرین اگه مجبور شدین با ماشین غیر از خانواده برگردین حتما خطی باشه شخصی یا اسنپ نگیرین اگه اسنپ گرفتین همه چیزو چک کنین 

اره شما دخترا هم حواستون باشه سعی کنید جاهای خلوت نرین اگه مجبور شدین با ماشین غیر از خانواده برگرد ...

ممنون از نصیحتتون کاش همه ی دخترا همین طوری بودن این طوری دیگه آمار تجاوز خیلی کم میشد ولی جدا از اینا من خودم بیرون باحجابم‌ و از لباسای چسب و ... که تحریک کننده است خود داری میکنم حتی تو خونه بهرحال شیطونه و ممکنه برادر یا حتی پدر را هم قول بزنه

قبلا همه چیزم بودی ولی الان دیگه ب کیر‌..مم نیستی 🗿

ممنون از نصیحتتون کاش همه ی دخترا همین طوری بودن این طوری دیگه آمار تجاوز خیلی کم میشد ولی جدا از ای ...

افرین دقیقا