2777
2789
عزیزم میتونم بپرسم تایم مطالعتون چقدر بود و اینکه سال اول قبول شدین یا پشت بودینترازتون توی ازمونای ...

سال اول بودم

تایم مطالعه تو روزای مدرسه ۴ ۵ ساعت البته تا ۵ مدرسه بودم

روزای تعطیل ۸ تا ۱۰ ساعت

تراز هم از ۵۸۰۰ تا ۶۴۰۰ داشتم توی قلمچی 

اکثر اوقات ۶۲۰۰ میشد

لطفا لایک نکنید‼️

به معدل صددر صد اگه از الان شروع کنی اره ولی به درصدا کاملا بستگی ب خودت داره دیگه که نظمتو حفظ کنی ...

حتی اگر ریاضی نهمم یادم نباشه و دبیرستان کلا نخونده باشم؟💀😂

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی بابت ارزو قشنگت عزیزم مشاور نداشتم خودم برنامه ریزی میکردم ولی اگه حس میکنی خودت پایبند نیسیت ...

من مدرسه میرم نمیزارن ک نرم پیگیرن چون

من دهم و یازدهم رو زیاد بلد نیستم. برا همین ی پکیج گرفتم همرو تشریحی دهم یازدهم دوازدهم تدریس می‌کنه تشریحی مجبورم ک نگا کنم انگار نگاه نکنم هیچی بلد نیستم همین وقتمو میگیره ن میتونم درست بخونم ن درست تست بزنم برا همین همیشه م عقبم

میشه بگی جزوه های کدوم استاد و نگاه میکردی کدوم درسا؟ 

شرمنده بابت اینکه سوالا زیاد شده و مرسی ک اهمیت دادی🫶

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

تبریک میگم خانم دکتر❤️درطول یک روز چند نوع درس متفاوت میخوندین یا فقط یه درس؟ اصولش چیه

مرسی عزیزم  

من بستگی داشت ی روزایی چهارتا تخصصیم داشتم با دو تا عمومی ی روزایی هم دو تا تخصصی داشتم با سه تا عمومی یا اصلا عمومی نداشتم فقط تخصصی ی وقتاییم دو تا تخصصی فقط میخوندم با دو تا عمومی   خیلی متغیر بودم . 

اصولش برای من این بود که برنامه حجمی میریختم ک تا اخر هفته چه مباحثی تموم شده باشه دیگه برام مهم نبود در روز چیا رو میخونم فقط خودمو میرسوندم ب اون اخر هفته همه ازمونا رو هم زدم

سال اول بودمتایم مطالعه تو روزای مدرسه ۴ ۵ ساعت البته تا ۵ مدرسه بودمروزای تعطیل ۸ تا ۱۰ ساعتتراز هم ...

من مدرسه نمیرم و روزی ۳ ساعت کلاس انلاین دارم در مجموع با کلاس روزی ۱۱ یا ۱۰ ساعت میخونم بنظرتون اوکیه یا باید بیشترش کنم؟

بعد اینکه من ازمون پنجشنبه و جمعه اولین ازمونم بود ،،تراز مازم۸۵۰۰ و قلمچی ۵۸۰۰ بود خونوادم خیلی ناامیدن کردن گفتن ک پایین بوده ولی الان امیدوار شدم پس پایین نیست درسته؟🥲

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

من مدرسه میرم نمیزارن ک نرم پیگیرن چونمن دهم و یازدهم رو زیاد بلد نیستم. برا همین ی پکیج گرفتم همرو ...

برای زیست عمارلو و همدانی جزوه هاشونو چک میکردم ی وقتاییم عظیمی . شیمی مرادی و فراهانی و مصلایی . ریاضی حیدری و کرمی . فیزیک نوکنده و یحیوی .

عمومی هم کلا نگاه نکردم جزوه هم نخوندم ولی ادبیاتو کتاب سبطیو با فرول بیست با هم خوندم .

حتی اگر ریاضی نهمم یادم نباشه و دبیرستان کلا نخونده باشم؟💀😂

بزار من یچیزی بهت بگم منم دوازدهمم

شیمی رو صفر بودم پارسال 

اردیبهشت شروع کردم به خوندنش به طور سفت و سخت و نهایی ۱۹ شدم

پس الان خودت حساب کن کهه چقدررر زمانت برا گرفتن نمره بالای ۱۹ زیاده

برای زیست عمارلو و همدانی جزوه هاشونو چک میکردم ی وقتاییم عظیمی . شیمی مرادی و فراهانی و مصلایی . ری ...

مرسی عشقم دیگه آخرین سوال از کجا جزوه شونو دانلود کنم؟

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

من مدرسه نمیرم و روزی ۳ ساعت کلاس انلاین دارم در مجموع با کلاس روزی ۱۱ یا ۱۰ ساعت میخونم بنظرتون اوک ...

به تراز اولت نگاه نکن منم 5600 بودم اولش و اینکه تو قلمچی تقلب زیاده و اصلا ترازش مهم نیست مهم اینه ک درصدت هر ازمون رشد کنه و کم تر نشه توی مبحث ثابت و تحلیلششش از خودش مهم تره 

بزار من یچیزی بهت بگم منم دوازدهممشیمی رو صفر بودم پارسال اردیبهشت شروع کردم به خوندنش به طور سفت و ...

حتی استوکیومتری هم بلد نیستم، دبیرستانم تو کرونا بود، هیچکس تو کلاس ما نه چیزی یادگرفت نه قبول شد، میترسم زمان بذارم تو این سن و نشه، واقعا دیگه نمیکشم

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

به تراز اولت نگاه نکن منم 5600 بودم اولش و اینکه تو قلمچی تقلب زیاده و اصلا ترازش مهم نیست مهم اینه ...

دقیقاا منم متوجه شدم ولی چ کنم ک خونوادم خیلی غر میزنن سر تراز بابام ک فک میکنه زیر ۷۰۰۰ یعنی صفر😑

اره حتماا بعد ازمون تحلیل میکنم

مرسی از راهنماییتت♡♡

من مدرسه نمیرم و روزی ۳ ساعت کلاس انلاین دارم در مجموع با کلاس روزی ۱۱ یا ۱۰ ساعت میخونم بنظرتون اوک ...

عالیه به شرطی که استمرار داشته باشی

ترازت هم خوبه به مرور بهترم میشه

لطفا لایک نکنید‼️

حتی استوکیومتری هم بلد نیستم، دبیرستانم تو کرونا بود، هیچکس تو کلاس ما نه چیزی یادگرفت نه قبول شد، م ...

اصلااا نگران نباش

خیالت راحت باشه اگه صدتو بزاری شکک ندارم زیر ۱۹ نمیشی اصلا غیرممکنه ادم تلاش کنه و نتیجشو نبینه