ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))
مرسی عزیزم من بستگی داشت ی روزایی چهارتا تخصصیم داشتم با دو تا عمومی ی روزایی هم دو تا تخصصی داشتم ...
ممنون اینکه میگن مثلا دو ساعت فلان درس بخون بعدش دو ساعت درس دیگه وهمینطور ادامه روز برنامه دارن درسته روش مطالعه یا هر چند ساعت از هر درسی بشه خوند اون بهتره
ممنون اینکه میگن مثلا دو ساعت فلان درس بخون بعدش دو ساعت درس دیگه وهمینطور ادامه روز برنامه دارن در ...
بنظرم بستگی به خودت داره . مدلم اینجوری بود ک حجمی میچیندم برای روزم دیگه میخواست دو ساعت طول بکشه میخواست 10ساعت فقط انجامش میدادم خیلی برام مهم نبود ولی خب ی جوریم حجمی نمیچیدم ک بدبخت بشم