2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیزیکو فقط باید تست زیاد زد راه دیگه ای نداره با کلاس ها هم وقت خودتو نگیر

انشاالله ی پزشک سر شناس بشی 🤍

مشه بگی مشاور داشتی؟ روزی چند ساعت میخوندی و تست و اینا

فیلم دیدی یا خودت با کتاب پیش رفتی ؟

و میشه بگی چطور معدلت انقد خوب شده ینی چیزی مثل شیمی و ریاضی و دینی و فارسی اینا چطوری میخوندی ک نهایی برات آشنا بودن سوالاش؟ من هرچقدم بخونم انگار باز یچیز کمه میشه راهنماییم کنی مرسی🤍

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

معدل ۱۹.۷درصدا زیست ۸۵ فیزیک ۴۰ شیمی ریاضی ۳۰

عزیزم میتونم بپرسم تایم مطالعتون چقدر بود 

و اینکه سال اول قبول شدین یا پشت بودین

ترازتون توی ازمونای ازمایشی اوایل چقدر بود

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

انشاالله ی پزشک سر شناس بشی 🤍مشه بگی مشاور داشتی؟ روزی چند ساعت میخوندی و تست و اینافیلم دیدی یا خو ...

اگه جواب داد لایکم میکنی♡

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

انشاالله ی پزشک سر شناس بشی 🤍مشه بگی مشاور داشتی؟ روزی چند ساعت میخوندی و تست و اینافیلم دیدی یا خو ...

برات صلوات فرستادم عزیزم انشالله خکمت خدا با آرزوهات یکی باشه

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

برات صلوات فرستادم عزیزم انشالله خکمت خدا با آرزوهات یکی باشه

مرسی فداتشم انشالله :) 

انشالله روزی برسه م از ته دل بخندی تموم مشکلاتت یکی یکی از بین بردن :)🤍🎀

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

مرسی بابت ارزو قشنگت عزیزم   

مشاور نداشتم خودم برنامه ریزی میکردم ولی اگه حس میکنی خودت پایبند نیسیت یا نمیتونی درست برنامه ریزی کنی مشاور بگیر .

من برای ریاضی  شیمی فیلم هم دیدم ولی نه اینجوری ک کل ی سال ببینم مباحثی ک میلنگیدم دیدم بقیه مباحث ک روتین بود خودم میخونم جزوه استادا رو ولی نگاه مینداختم چند تا استادای مطرحو و کلا بیشتر تست میزدم دیگه و در قالب ازمون حتی وقتی تازه یاد گرفته بودمم ازمونی میزدم .

برای نهاییا هم ک کتاب فرمول 20 گرفتم خوندم کلاس ندیدم سعی کردم مثل خود کتاب جواب بدم شبای اخر نزار ک نشدنیه اخرا از الان شروع کن حتما. نهایی سوالاتش بعضیا خیلی سبک جدیدی داشت ولی فقط سبکش جدید بود مفاهیم همون بود بنظرم اگه خوب بخونی کتابو مخصوصا اوکی میشه دنبال کلاس نباش ولی جزوه هاشونو خودت بررسی کن 

به نظرت شدنیه یکی از صفر تو ۷ ماه به این معدل و درصد برسه؟

به معدل صددر صد اگه از الان شروع کنی اره ولی به درصدا کاملا بستگی ب خودت داره دیگه که نظمتو حفظ کنی تست زیاااد بزنی همه ازمونایی ک میبینی وردار بزن تستای جدید توی اوناست هر چی دیدی بزن ی جوری ک اخر سال هیچ ازمونی رو کره زمین نباشه ک تو سوالاشو ندیده باشی واقعا کمک میکنه چون اونا سعی میکنن خیلی بپیچونن و اینکه همه تستایی ک میزنی زماندار بزن ب خودت کلا وقت نده برا فکر کردن ب مرور اوکی میشی بنظرم اینجور ک گفتم بخونی میتونی