2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 48 پست
برا دل خودم من که نمیتونم جدا بشم حداقل با بچهام سرکرم بشم دلم خوش باشه خودمم عاشق بچم

ولش کن ک    ص میگه 🚶🏻‍♀️

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍Amir janm

الان بگم بقیه هم میپرن بهم . خب دوتا داشتی سومیت برا چی بود وقتی اینجوری هستید و انقد خیانت میکنه ؟! ...

بعد جدایی بهمین راحتی نیست یکی باشه با دوتا سه تا بالاخره طلاق صدمهای خودشو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دلشم پیر نیست بره با بقیه زنا اینقدم شنگول میشه البته منم دیگ انگیزه ای برا بودن باهم ندارم

هعی ولش کن بابا 

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍Amir janm

بهت پول میده حداقل

اره پولاش مال منع 

مادر پدر نداری بری خونشون؟! خب کار کن مستقل شو . حتما یکی باید خرجتو بده با هر منتی !

عزیزم الان مرداش از پس مخارج برنمیان بعد مگه چقد به یک زن میدن همیشه پایینترین حقوق و البته هزارتا چشمم دنبالته

من هرچقد کار کنم میتونم پول رهن ۵۰۰میلیون اجاره ۱۵میلیونی بدم چرا انقد زور میگی تو؟هنوز جای سفت نشاش ...

یه دکتر اعصاب برو . فعلا ک تو از من بچه تری . ینی انقد خونه بابات بهت سخت میگذره ک حاضری هرررجور شده بچسبی به شوهر ! در ضمن .. ۵۰۰با ماهی ۱۵ ؟!! نه نیس . خیالت راحت . ارزونتر پیدا میکنی . نپر به بقیه به فکر خودت باش . در ضمن تو ک شاشیدی چه اتفاقی افتاد ؟! 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
بعضی تو پورسه طلاق نیفتادن فک میکنن شوخی

اصلا اصلا اصلا دهن ب دهن نشو با اینجور ادما

عزیزم الان مرداش از پس مخارج برنمیان بعد مگه چقد به یک زن میدن همیشه پایینترین حقوق و البته هزارتا چ ...

ینی برن خونه باباشون . اینکه بچه هم نداره . خرجشو نمیدن؟! بچه دار فرق داره . ولی اونیکه یچه نداره فقط خودشو تو این زندگی کوچیک میکنه

برا دل خودم من که نمیتونم جدا بشم حداقل با بچهام سرکرم بشم دلم خوش باشه خودمم عاشق بچم

مگه گفتم طلاق بگیر ! میگم دوتا ک داشتید سومیش برا چی بود اگه باهات خوب نیس . با همون دوتا خوش میگذروندی