2821
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 48 پست
الان بگم بقیه هم میپرن بهم . خب دوتا داشتی سومیت برا چی بود وقتی اینجوری هستید و انقد خیانت میکنه ؟! ...

بعد جدایی بهمین راحتی نیست یکی باشه با دوتا سه تا بالاخره طلاق صدمهای خودشو داره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مادر پدر نداری بری خونشون؟! خب کار کن مستقل شو . حتما یکی باید خرجتو بده با هر منتی !

عزیزم الان مرداش از پس مخارج برنمیان بعد مگه چقد به یک زن میدن همیشه پایینترین حقوق و البته هزارتا چشمم دنبالته

من هرچقد کار کنم میتونم پول رهن ۵۰۰میلیون اجاره ۱۵میلیونی بدم چرا انقد زور میگی تو؟هنوز جای سفت نشاش ...

یه دکتر اعصاب برو . فعلا ک تو از من بچه تری . ینی انقد خونه بابات بهت سخت میگذره ک حاضری هرررجور شده بچسبی به شوهر ! در ضمن .. ۵۰۰با ماهی ۱۵ ؟!! نه نیس . خیالت راحت . ارزونتر پیدا میکنی . نپر به بقیه به فکر خودت باش . در ضمن تو ک شاشیدی چه اتفاقی افتاد ؟! 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
عزیزم الان مرداش از پس مخارج برنمیان بعد مگه چقد به یک زن میدن همیشه پایینترین حقوق و البته هزارتا چ ...

ینی برن خونه باباشون . اینکه بچه هم نداره . خرجشو نمیدن؟! بچه دار فرق داره . ولی اونیکه یچه نداره فقط خودشو تو این زندگی کوچیک میکنه

برا دل خودم من که نمیتونم جدا بشم حداقل با بچهام سرکرم بشم دلم خوش باشه خودمم عاشق بچم

مگه گفتم طلاق بگیر ! میگم دوتا ک داشتید سومیش برا چی بود اگه باهات خوب نیس . با همون دوتا خوش میگذروندی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز