2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 48 پست
مگه گفتم طلاق بگیر ! میگم دوتا ک داشتید سومیش برا چی بود اگه باهات خوب نیس . با همون دوتا خوش میگذرو ...

ببین خوب که چی بگم من دوستش ندارم نمیتونم ببخشمش باهاش روراست بودم ولی اون چپ بود جونمو واسش میدادم ولی اون جاهای دیگ سیر میکرد اونموقع ک من دوستش داشتم دوستم نداشت الان اون منو دوست داره من ندارم البته خودش میگ من ک دیگ باورش ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دکتر اعصاب برو . فعلا ک تو از من بچه تری . ینی انقد خونه بابات بهت سخت میگذره ک حاضری هرررجور شده ...

من اره شرایطم بدتر میشه خانواده پدری هشتشون گروه نهشون 

ینی برن خونه باباشون . اینکه بچه هم نداره . خرجشو نمیدن؟! بچه دار فرق داره . ولی اونیکه یچه نداره فق ...

من خرج میده بچهاشم خیلی دوست داره اره بچه ندارم صدرصد جدا میشدم موندن با مردی که دوستش نداری خول ک نیستم الان بچهام و واقعا شرایط جدایی ندارم بچهامم خیلی دوستش دارند