bnmjgvfddd مدیر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 1329 عنوان تنهایی | مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 48 پست ۱۳ساله ازدواج کردم همش احساس میکنم تنهام هیچوقت حس نکردم شوهر دارم احساس میکنم هرمشکلی برام پیش بیاد باید خودم تنهایی حلش کنم ببشتر از بودن خاهرام پیشم لذت میبرم با شوهرم بیرون برم خوش نمیگذره البته از بس محدود میکن نمیزاره خودم باشم کیا مث منن 1404/07/18 | 16:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_raha عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 13022 منم سرده ولی کینهای قدیمی ازش بدلم مونده اره منم مث تودرکت میکنم دیگ درست نمیشن خودش بارها اعتراف کرده ک نمیتونم عوض بشم دلش پیره کلا با خودم همیشه میگم ،مادرت که نفهمه چته از بقیه دیگه گله ای نیس...💔
bnmjgvfddd مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 1329 من ی متاهل تنهام ک انگار مسئولیتی ندارم ازادم حتی رابطه جنسی هم نداریم راحتم ازاین لحاظ گیر نمیده به ... خیانت خیلی بده من خیانتم کرده قبلا عاشقش بودم ولی کم کم دیگ علاقم کم شد
هییییییچ عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 9850 من ی متاهل تنهام ک انگار مسئولیتی ندارم ازادم حتی رابطه جنسی هم نداریم راحتم ازاین لحاظ گیر نمیده به ... چرا جدا نمیشی اگه از زندگی باهاش لذت نمییری با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
bnmjgvfddd مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 1329 چنتا بچه داری با بچه چجوری سه تا ۱۹روز پیش زایمان کردم
fati_raha عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 13022 خیانت خیلی بده من خیانتم کرده قبلا عاشقش بودم ولی کم کم دیگ علاقم کم شد ن مال من اصلا هیز وخیانت کار نی اصلا اصلا سرش تو کارشه فقط کار وپول کاااار شده همه زندکیشمن وبچمو فدای کارش کرده سپردمش ب خدا با خودم همیشه میگم ،مادرت که نفهمه چته از بقیه دیگه گله ای نیس...💔
fati_raha عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 13022 چرا جدا نمیشی اگه از زندگی باهاش لذت نمییری تو واسم ی خونه میگیری ک با بچم برم زندگی کنم؟اگه میگیری بیا بگیر جدا بشم با خودم همیشه میگم ،مادرت که نفهمه چته از بقیه دیگه گله ای نیس...💔
bnmjgvfddd مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 1329 کجان اونایی ک میگفتن ازدواج نمیکنی تنهامیمونی ازدواج اگه بد باشه باختی
هییییییچ عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 9850 سه تا ۱۹روز پیش زایمان کردم الان بگم بقیه هم میپرن بهم . خب دوتا داشتی سومیت برا چی بود وقتی اینجوری هستید و انقد خیانت میکنه ؟! واقعا به چه امیدی هستی😑 با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
_fatemh_ عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 3283 ازدواج اگه بد باشه باختی الانم ادم درست حسابی نیس پس تنهایی بهتره خداحافظت🖐️
bnmjgvfddd مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 1329 اره منم مث تودرکت میکنم دیگ درست نمیشن خودش بارها اعتراف کرده ک نمیتونم عوض بشم دلش پیره کلا این دلشم پیر نیست بره با بقیه زنا اینقدم شنگول میشه البته منم دیگ انگیزه ای برا بودن باهم ندارم
هییییییچ عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 9850 تو واسم ی خونه میگیری ک با بچم برم زندگی کنم؟اگه میگیری بیا بگیر جدا بشم مادر پدر نداری بری خونشون؟! خب کار کن مستقل شو . حتما یکی باید خرجتو بده با هر منتی ! با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
هییییییچ عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 9850 تاابد میمونم انشالله🤷♀️ با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
bnmjgvfddd مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 1329 الان بگم بقیه هم میپرن بهم . خب دوتا داشتی سومیت برا چی بود وقتی اینجوری هستید و انقد خیانت میکنه ؟! ... برا دل خودم من که نمیتونم جدا بشم حداقل با بچهام سرکرم بشم دلم خوش باشه خودمم عاشق بچم
fati_raha عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 13022 مادر پدر نداری بری خونشون؟! خب کار کن مستقل شو . حتما یکی باید خرجتو بده با هر منتی ! من هرچقد کار کنم میتونم پول رهن ۵۰۰میلیون اجاره ۱۵میلیونی بدم چرا انقد زور میگی تو؟هنوز جای سفت نشاشیدی بچه فکرکردی خودم بلد نیستم طلاق بگیرم منتظر بودم تو بیای بگیربرو رد کارت بابا با خودم همیشه میگم ،مادرت که نفهمه چته از بقیه دیگه گله ای نیس...💔