2777
2789
عنوان

کسایی ک نماز میخونین بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 69 پست
عبادت از روی ترس عقوبت هم عبادت بردگانه

اون حدیث مشهور که مراتب بندگان در عبادت رو برشمردند و در گفتار عرفان و اشعار و آثار ادیبان‌مون اومده مسأله دیگریه.

خوف و خشیت الهی و خودداری از معصیت الهی به هر صورتش پسندیده و خداپسندانه است.

من از لحاظ پوشش نمیتونم باحجاب باشم البته روسری سر میکنم اما چادری نیستم ب نظرت مشکل داره بخونم حس م ...

عزیزم ربطی نداره عزیزم شروع کن اون دنیا آدما باذاتشون محشور میشن چه بسا نماز تو مقبول‌تر بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت رو ملزم کن حتما بخونی مگه حتما با علاقه انجام بدی 

خدادرقران درمورد نماز میفرماید انها لکبیرة الا علی الخاشعین نماز امر بزرگ و سنگینی هست مگر برای خاشعان 

شیطان خیلی تلاش میکنه تا نماز خونده نشه برای هرکسی از یک راهی شما بخون نمازتو دنبال علاقه نباش اون مال یک سری افراد خاصه که به درجاتی رسیدن و کشف و شهود دارن 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
هم تو وضو گرفتن؛ هم تو خوندن نماز؛ همش شک میکنم کدوم رکعتم؛ یا فلان چیزو گفتم یا نه؛ همش قطعش میکردم ...

سلام عزیزم خودت هم میگی در این زمینه حساسیتت زیاد شده

اتفاقا این موضوع براش جواب شرعی وجود داره و اینه که اون فرض ذهنی که الان در رکعت مثلا3 هستی رو ادامه بدی

البته اگر ادم مطمئن باشه اشتباهشو هم احکامی داره و از نظرم بهتره مقداری دربارش مطالعه کنی

سوال از مرجع تقلیدت میتونه برات کمک کننده باشه

من از لحاظ پوشش نمیتونم باحجاب باشم البته روسری سر میکنم اما چادری نیستم ب نظرت مشکل داره بخونم حس م ...

سلام اتفاقا نماز خوندن با چادرش قشنگه ، انگار یک محیط خاص بین خودت و خدای خودت فراهم کردی و با روح و جانت باهاش داری ارتباط میگیری

من هم چادری نیستم ، البته به این باورم که چادری بودن افتخاری میخواد که متاسفانه الان نصیب من نشده

ولی به این باورم که باوجودی که چادر به سرندارم باید حجابم کامل باشه

ولی نماز فرق داره، اونجا اگر دسترسی به چادر داشته باشم مطمئنا انتخابم چادره، چون ارزش نماز رو چندین برابر میکنه

و همچنین حضور در حرم های مطهر، این جور فضاها اتفاقا با چادر بودنش زیباست

نه مشکلی نیست ان شاء الله همون نماز اثر گذار باشه ولی برا نماز کاملا پوشیده باشید

از لحاظ ذهنی ب ادم آرامش میده؟ من وابستگی احساسی شدیدی ب کسی دارم میخوام نماز بخونم ی جورایی ب خدا پ ...

نمیدونم حرفامو باور کنی یا نه ولی از وقتی ک نماز میخونم احساس میکنم ب خدا نزدیک تر شدم و به هیچکس نیازی ندارم،من خودم خیلی تنهام،ادم به شدت درونگراییم و ازین بابت خیلی اذیت میشدم اما الان خیلی وقته احساس ارامش و سبکی دارم هرمشکلی داشته باشم فقط و فقط به خودش میگم هیچوقتم تنهام نذاشته این بارها و بارها بهم ثابت شده یه معجزه هایی تو زندگیم اتفاق افتاده ک دیگه واقعا ب اینکه حواسش بهم هست مطمئن شدم 

فقط کافیه ازش بخوای ،نماز بخون از فقط از خودش کمک بخواه مطمئن باش بهترینا نصیبت میشه✨️

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

خودت رو ملزم کن حتما بخونی مگه حتما با علاقه انجام بدی خدادرقران درمورد نماز میفرماید انها لکبیرة ال ...

مرسی عزیزم❤️

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش، اجابت، بهشت و مغفرتش رو نصیبمون کنه.

نماز کلید بهشت، ستون دین، شرط قبولی همه اعمال، و کلید خیر و سعادت دنیا و آخرته.

برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.

کتاب شیوه های دعوت به نماز رو بخونین مال حجت الاسلام قرائتیه.

بعد ببینین اون عواملی که شما رو از نماز دور میکنن برطرف کنین.

من اکثر مطالبشو خوندم خیلی عالی بود.

به خدا توکل کنین و به اهل بیت خصوصا حضرت فاطمه و امام زمان متوسل بشین و اراده تون رو قوی کنین و نماز رو غذای روحتون بدونین.

همونطوری که جسممون نیاز به غذا داره روحمون هم غذا نیاز داره و غذای روح نماز و عبادت و ارتباط با خداست.

دوستانم هم تاپیک شروع نماز دارن ازشون کمک بگیرین.

@مینای_بهاری
@خانمحاجآقا

@ظهور313
@مستانه۶۹‍ ‍ ‍

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام