2777
2789
عنوان

کسایی ک نماز میخونین بیاین🥲

779 بازدید | 69 پست

عام خیلی دوس دارم به نماز علاقه داشته باشم و برا خوندنش تنبلی نکنم🥺قبلا تازه نمازو شروع کرده بودم و فقط یه هفته و بعد کلا ول کردم ولی الان اصلا نمیتونم بخونم شاید باورتون نشه ولی تو همون یه هفته تأثیرشو دیدم

چیکار کنم ک علاقم زیاد بشه و هیجوقت ولش نکنم؟🥲برا نخوندشم عذاب وجدان دارم🤦🏻‍♀️

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

منم تو همین وضعم خیلی دوست دارم بخونم

میای از فردا شروع کنیم؟

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم ☹️☹️

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
نماز عشقهههبرا من معجزه کرد، معجزه🌱❤️اراده کن عزیزم، شیطونو لعنت کن

کاش بشه من که از خدامه همش امروز و فردا میکنم🥲

منم مثل تو بودم

خدا رو عذاب کننده نبین 

خدا رو کسی ببین که قراره بی دلیل ببخشه بی حساب ببخشه حال خوب کن ترینه

وقتی میخونی به معنیش توجه کن

فقط از سر سرگرمی بخون

دیررشد خودتو سرزنش نکن 

هر موقع شد شروع کن

کم کم میبینی نماز صبح بی صدای الارم گوشیت بیدار شدی چون خودت تشنه ی ارامشی هستی که نماز بهت میده

مث وقتی که بخاطر تشنگی از خواب می پری 

تا وقتی با مقایسه کردن نماز با یوگا و مدیتیشن بخواهی جلو بری همینه! دو دفعه می‌خوونی می‌بینی من که فرقی نکردم و آب از آب تکون نخورد، دفعه سوم ول می‌کنی تا چند وقت بعد!

وقتی به اصول دین اعتقاد پیدا کنی و درک درستی از مفهوم امر الهی و معصیت پیدا کنی، خود به خود دیگر اجازه‌ی ترک واجب که برای  وعده‌ی مجازات الهی داده شده و ترک کننده‌اش رو با کافر مقایسه کردند، نمی‌دی.

منم مثل تو بودمخدا رو عذاب کننده نبین خدا رو کسی ببین که قراره بی دلیل ببخشه بی حساب ببخشه حال خوب ک ...

چقدر قشنگ گفتی مرسی عزیزم❤️

نماز رو از رو اجبار نخون..نماز رو با علاقه و با هدف رسیدن به آرامش بخون..

به خودت قول بده اول وقت بخونی..چون هی صبر کنی تا وقت تموم بشه بنظرم لذتی نخواهی برد از اون نماز

من پیشنهادم اینه اول کتاب سلام بر ابراهیم رو بخونی..چون واقعا مسیر زندگیت تغییر می‌کنه و خودت مشتاق نماز و قرآن می‌شی

🤍🦋