2777
2789
عنوان

کسایی ک نماز میخونین بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 69 پست
خوش بحالت که میتونی؛ من علاقه بهش دارم؛ ولی چون وسواس دارم نمیتونم؛ التماس دعا دارم♥️

وسواس چیو داری عزیزم؟

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

اولاش سخته فقط کافیه یه هفته مرتب بخونه جوری عادت میکنی ک اگه نخونی همش تو فکرشی انگار ک یه کاریو انجام ندادی.

ببین اگه تنبلی میکنی ب یکی از اعضای خونوادت بگو بهت یاداوری کنه من خودم اینجوریم مثلا ب مامانم میگم هر وقت موقع نماز شد بهم بگه 

بخدا فقط هفته اول سخته بعدش عادت میکنی

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسواس چیو داری عزیزم؟

هم تو وضو گرفتن؛ هم تو خوندن نماز؛ همش شک میکنم کدوم رکعتم؛ یا فلان چیزو گفتم یا نه؛ همش قطعش میکردم و دوباره میخوندم؛ شاید یه ساعت طول میکشید تا مثلا نماز مغرب و عشا بخونم؛ تو راخدا دعام کن؛ اسمم زهرا♥️

ببین من خودم دقیقا تو شرایط تو بودم

الان چند ماهه نمازام اول وقت میخونم.

اگه بخوای کمکت میکنم

من چله برداشتم

یعنی چهل روز گفتم فقط باید نمازم بخونم اگه یادم میرفت باید حتما قضاشو میخوندم اگه بازم یادم میرفت باید از اول شروع میکردم حتی اگه روز سیم بودم

فقط اینکه حتی وقت پریودی هم باید بشینم سر سجاده به اندازه زمان نماز ذکر بگم که چله خراب نشه

بعد که عادت کردم به خوندم کم کم طبق چیزی که یاد گرفته بودم آوردمش اول وقت

همزمان هم شروع کن به مطالعه در موردش. مثلا کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم

چقدر قشنگ گفتی مرسی عزیزم❤️

در خلوتِ خود، با مهربان‌ترین آشنا شو...

تصور کن در میان همه شلوغی‌ها، دعوتی ویژه شده‌ای. دعوت به خلوتگاهی که در آن، تنها نیستی؛ بلکه با حاضرِ همیشگی‌ات تنها شده‌ای. این خلوت، گران‌بهاترین فرصت برای "آشنایی با آشنا" است.

اما این دیدار چگونه ممکن است؟

.۱ از پنج دقیقه انس با او شروع کن
پیش از آنکه در پیام‌های دنیا گم شوی،پنج دقیقه در سکوت بنشین؛ نه برای "خودت"، بلکه برای "او". بر لباس "لا اله الا الله" طراوتی ببخش، یا نام "یا الله" را در سینهات زمزمه کن. این سکوت، نخستین قدم برای شنیدن ندای "أَلَا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ" است.

.۲ یک "راهب در خلوتگاه خود" باش
مانند عابدی که از خلوت با معشوقش لذت می‌برد،از این دیدار درونی لذت ببر.
👉مثال کاربردی: همین امروز، یک فنجان چای را با "نگاهِ شکر" بنوش. با هر جرعه، به یاد نعمتِ آب جوش، برگ چای و گرمایی باش که او در اختیارت گذاشته. این یک تمرین کوچک برای "ذکرِ در حین عمل" است.

.۳ با او به گفت‌وگو بنشین؛ همان که از رگ گردن به تو نزدیکتر است
در همان سکوت،از خودت بپرس: «اگر هم اکنون در محضر او ایستاده باشم، حال دلم را چگونه برایش شرح می‌دهم؟» این بار، نه برای خودت، بلکه برای شنونده‌ای که هیچ چیزی از تو پنهان نیست، سخن بگو. این، همان مناجات است.

.۴ در آینه تنهایی، ردپای او را ببین
در آن سکوت،از خود بپرس: «این آرامشی که در پسِ این ذکر حس می‌کنم، از کیست؟ این نظم حیرت‌انگیز درون و برون من، دستِ تدبیر کیست؟» هدف، دیدنِ خود نیست؛ دیدنِ خالقِ خودت است.

یادت باشد:
خلوتِبا او، مانند آب زلالی است که تصویر آفتاب را در خود آشکار می‌کند. در ظاهر تنها هستی، اما در حقیقت، با کسی هستی که همه هستی، آینه جمال اوست.

چه زیباست که این بار در آینه تنهایی،
نه در جستجوی تصویر خود،
که در پیِدیدارِ جمال او باشی...
و کشف کنی که بزرگ‌ترین راز،
همان کسی است که یک عمر
می‌خواندت و تو در هیاهو،
صدایش را نمی‌شنیدی.
#خلوت_با_خدا #انسان_و_خدا #عارفانه #ذکر_و_آرامش #رشد_معنوی
#مشاوره_دینی
#ضیایی_فر
برای محتوای معنوی بیشتر، حتماً به کانال ما سر بزنید:
@vasvasee

انقد همسرمو دوست دارم

هر وقت عصبیه کلافه س نمیدونه چی کنه میره عباشو میپوشه جانمازشو پهن میکنه وضو میگیره نماز میخونه من عاشق نمازخوندنشم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

تا اذان دادن سریع بلند شو وضو بگیر نمازتو بخون ننداز پشت گوش که دیگه نمیخونی تنبلی میکنی.

نمازتو بخون ببین چه آرامشی میاد تو زندگیت.ببین مشکلی برات پیش میاد راه حلش راحت میاد تو مغزت.

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻