karoooo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3403 عنوان استخاره 192 بازدید | 41 پست سلاممن برا ی کاری استخاره گرفتم گفت معمولی اومده نه خیلی خوب اومده نه خیلی بد میتونی انجام بدی توکل بر خدا ایشالا که خیره چون تو استخاره ات بد نیومده خیلی خوبم نیومده بدم نیومدهبنظرتون انجام بدم؟؟ 1404/07/17 | 21:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میم_نون_واو عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 6050 بستگی داره برای چه کاری باشه بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
karoooo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3403 اگه دلت میگه نه انجام نده راستش نیتم برا استخاره این بود که میخوام طرف رو فالو کنم میترسم فالوم نکنه دو دلم بودم برا همین استخاره گرفتم
karoooo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3403 بستگی داره برای چه کاری باشه راستش من میخوام ی نفرو تو اینستا فالو کنم دو دلم میترسم فالوم نکنه بخاطر همین استخاره گرفتم
70lilipood عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 4903 راستش نیتم برا استخاره این بود که میخوام طرف رو فالو کنم میترسم فالوم نکنه دو دلم بودم برا همین استخ ... منم گرفتم دوبار برات نه در اومد ..کسی درخواست نده
میم_نون_واو عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 6050 راستش من میخوام ی نفرو تو اینستا فالو کنم دو دلم میترسم فالوم نکنه بخاطر همین استخاره گرفتم خواهرم مگه آدم واسه فالو کردن اینستا استخاره میگیره آخه 😂😂😂😂فالو کن عب نداره فالوت نکرد بعد از چندروز انفالوش کن بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 6050 منم گرفتم دوبار برات نه در اومد ..کسی درخواست نده عزیزم آنلاین میگیری؟ بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
karoooo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3403 خواهرم مگه آدم واسه فالو کردن اینستا استخاره میگیره آخه 😂😂😂😂فالو کن عب نداره فالوت نکرد بعد از چ ... چون از علاقم نسبت ب خودش خبر داره
میم_نون_واو عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 6050 چون از علاقم نسبت ب خودش خبر داره با احساسم میگم فالوش کن اگه فالو نکرد بعد از چندروز طبق عقلم بهت میگم انفالوش کن بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 8650 منم گرفتم دوبار برات نه در اومد ..کسی درخواست نده میشه برا ازدواج من با علی بگیری ک من صبر کنم تا بیا خوبه یا بد؟؟اصلا قسمت هم هستیم یا ن خاستکار میا برم؟