2777
2789
عنوان

استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 41 پست
چون از علاقم نسبت ب خودش خبر داره

حالا که از علاقت باخبره پس اونم ذهنش کمی درگیرت میشه و یجورایی پیگیرتم میشه 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

با احساسم میگم فالوش کن اگه فالو نکرد بعد از چندروز طبق عقلم بهت میگم انفالوش کن

استخاره هم گفت معمولیه 

خودم خیلی میترسم استرس دارم میگم فالوم نکنه چی😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه برا ازدواج من با علی بگیری ک من صبر کنم تا بیا خوبه یا بد؟؟اصلا قسمت هم هستیم یا ن خاستکار میا ...

فکر نکنم احتمالا ی دعوایی ی چیزی میشه که منصرف میشی خودت تعجب می‌کنی 

استخاره هم گفت معمولیه خودم خیلی میترسم استرس دارم میگم فالوم نکنه چی😢

فامیله؟

فالوت نکرد فدا سرت بعد از چندروز انفالوش میکنی

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

آخه اصلا منو ندیده !

من کراشم روش..مامان و خاهرش دیدن منو فقط..میگم يعني بمونم تا بیا با توکل به خدا یا بده و واینسم برا نسیه برم هرکی خاستگارمه؟؟؟؟

موندم واقعا

۵ سال پیش بهش ابراز کردم گفته نه ۵ ساله گذشته

اوووو 

عب نداره گلم درخواست بده بهش

امشب شب جمعس ۱۴ بار دعای نادعلی کبیر و بزن گوگل بخون به نیتش اسمشو صدا بزن حاجتتو بگو بعد از اینکه ۱۴ تا تموم شد ۱۰۰ تا صلوات بفرس انشالله که خیره

عزیزم میشه برای منم بگیری؟ می‌خوام بدونم باهاش ازدواج میکنم ؟ خوشبخت میشم؟

آخه اصلا منو ندیده !من کراشم روش..مامان و خاهرش دیدن منو فقط..میگم يعني بمونم تا بیا با توکل به خدا ...

خب شاید در آینده ی چیزی ببینی ..من که خوب ندیدم خواستی جای دیگه هم بگیر نه حس ششم نی نی سایت 

نه فقط چند سال تو تئاتر همکار بودیم

عب ندارع فالو کن اصلا شاید یکی تو زندگیش باشه دیگه همه چی مشخص میشه برات