2777
2789
عنوان

استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از دو تا شهرین یا ممکنه بعدا شهر دیگه برید ؟؟

بله ممکنه بریم شهر دیگه درسته 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

نه فالو نمیکنم....اگه استخاره خوب بود فالو میکردم چون گفت معمولیه فالو نمیکنم

هرچی خودت صلاح میدونی عزیزم

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

از دو تا شهرین یا ممکنه بعدا شهر دیگه برید ؟؟

خب عزیزم بقیش چیشد 

بهش میرسم ؟ خوشبختیم چی

بله ممکنه بریم شهر دیگه درسته

ازدواج دارید ..شهری می‌رسد که کوه داره یا خونتون پیش کوه میشه ...یا بسازید خونه ...معنویات زاید کنید توی زندگیتون ممکنه ی دوره ی چیزایی باخت بدین ..ممکنه خیلی زخم زبون بزنن بهتون ..اگر ی جای زندگیتون گره افتاد گوسفند قربونی کنید ..خودت هم از ی جاهای زندگیت درس و عبرتی گرفتی که خوبه واست 

ازدواج دارید ..شهری می‌رسد که کوه داره یا خونتون پیش کوه میشه ...یا بسازید خونه ...معنویات زاید کنید ...

مرسی نفس درسته 

ولی یعنی چی کوه داره یعنی بیابون؟😂

مرسی نفس درسته ولی یعنی چی کوه داره یعنی بیابون؟😂

شهری که کوه باشه خونه مسکونی باشه مگه ندیدی تا حالا 😅انشالله قسمتت خیر باشه دختر باهوشی هستی سکان زندگیتو دست میگیری

شهری که کوه باشه خونه مسکونی باشه مگه ندیدی تا حالا 😅انشالله قسمتت خیر باشه دختر باهوشی هستی سکان ز ...

خوشبخت میشم باهاش ؟

همه زندگی ها سختی هایی داره که مهم اینه شما از این سختی ها سر بلند بیرون میای و سعادت هست برات انشال ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی