2821
2789
عنوان

طلاق

233 بازدید | 29 پست

بچه ها شوهزم گفت طلاق. سر خواهرش دعوامون شد. اون جلو من داشت درباره به دختر صحبت می‌کرد که تو عروسی یکی از فامیلا بوده. دختره هم عروس دختر حالشون بوده. من ناراحت شدم چون گفت شما نیومدید عروسی بعد یه شوهزم گفت تو حسودی. خلاصه من به شوهزم گفتم خواهرت رید بهمون یه چیزی بهش بگو. سر این دعوامون شد. من وسط دعوا گفتم خواهرت بمیره. اونم گفت خودت بمیری. خلاصه الان قراره جدا شیم. الکی الکی. زندگیمون رو به فاک رفت. بگم این اولین بار نیست که خواهرش این مدل اذیت می کنه. من گفتم برو و واقعا پاشد رفت از خونه. باورم نمیشه. الانم میگه طلاق. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق نمیگیرید فعلا سر این موضوع خیالت راخت

ولی آینده مشخص نیس

آرزوی مرگ عزیزش نکن ازت متنفر ویشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

نترس طلاق نمیگیری مثلا زهر چشم خواسته بگیره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نه چمدون بست همه وسایل خودش برد

بچه داری؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیرم شما کمی لج بازی اما ته دلت چیزی نیست حرف تند میزنی و زودم پشیمون میشی و این نوع رفتار بقیه رو ازت دور میکنه .حرفت اشتباه بوده عزیز چرا نفرین کردی خودتو جای اون بزار اگه اون این حرفو میزد تو چیکار میکردی ناراحت نمیشدی؟ خودتو از چشمش ننداز عزیز یه کم روی اخلاق و رفتارت کار کن اگه احترام بذاری به همسرت و خانوادش خودتم عزیز و با ارزش میشی. تغییر بده یه مدت رفتارتو ببین چی میشه

مهم نیس برمیگرده طلاق مگ ر این اسونیاس ته تههش چهارتا بزرگتر پادرمیونی میکنه تمام ولی دیگ ب خانوادش ...

وای خسته شدم خواهره زندگیمو مدام دچار تنش می کنه اصلا انگار میدونه چی بگه چیکار کنه. 

شما نباید بین حرفای خواهر برادر ورود میکردیانها سر هم رو هم بشکنن باز پشت هم هستن

جلو من گفت. خب هر کس باشه به شوهرش بگن حسود به دختر و عروس بقیه ناراحت نمیشه؟ 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز