2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

8 سال ازدواج کردم 

ببین قهری پاشم برم پیش خانوادم نه تا حالا نداشتیم کسیم از دعوامون خبردار نشده تو این 8 سال ولی بحث و اختلاف و دعوا و قهر رو حداقل سالی یه بار داریم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

۷ سال ازدواج، ۳ سالم قبلش با هم بودیم

قهر نمیکنیم جدا

پیش اومده من سنم کم بوده سرسنگین شدم ولی قهری که بخواد حرف نزدن و ادا در اوردن و به روز و هفته کشیدن توش باشه، نداشتیم

همسرم که خیلی ریلکسه سرسنگینم نمیشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

سیزده ساله ازدواج کردم چون حوصله قهر و بحث رو ندارم فوری کوتاه میام و کش نمیدم بحث رو.

واسه همین قهر نداشتیم تا حالا.

شوهرمم قهر کنه اینقدر کرم میریزم که مجبور میشه آشتی کنه🤣

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️