2777
2789
خب بعداز داد و بیداد چطور میتونه آدم دوست بمونه🫣

وا دشمنم که نیست شریک زندگیمه بخوام زندگی رو به کامش تلخ کنم که روزگار خودمم سیاهه 

بعد داد و بیداد میرم اشپزخونه دور کارام یا میخوابم اروم که میشم کلا یادم میره اونم اصلا اهل کش دادن نیست

همون تو قیافه رفتنم قوه قهریه هست دیگه😂

انقدر خوشم میادمثلا یه روز کامل باهاش قهر باشم جواب تلفنشو ندم بعد بیاد مثلا با گلی چیزی آشتی کنیم ولی این خنگ همون لحظه اول میگه غلط کردم جواب تلفنشو ندی کارو ول میکنه پامیشه میاد خونه 😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این زیاد طبیعی نیست.هر روز یعنی اینکه بینشون مشکلی پیش اومده

من از بچگی شاهد دعوای فرسایشی شون بودم

الانم همینطوره

روزی هم که دعوا نباشه تیکه وکنایه رفتار میکنن باهم گاها

چقدر خوب دلمون خواستخوشبخت باشی

ممنون عزیزم همچنین،خوبم زیاد نیست ادم گاهی دوس داره ناراحتیشو بروز بده و قهر باشه تا آروم بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بله باید درک متقابل باشهبلد باشن گفت وگو.کنن راه حلی برای حل مشکل پیدا کنن

اره بخدا 

نباید زود به خانواده ها بگی اخه اونا فق بلدن جانب داری کنن 

و طرف بچههاشون رو بگیرن 

حتی اگر هم دیگه رو بخان ها ، یکاری میکنن ک این دوتا طلاق بگیرن

من از بچگی شاهد دعوای فرسایشی شون بودمالانم همینطورهروزی هم که دعوا نباشه تیکه وکنایه رفتار میکنن با ...

عزیزم.متاسفم واقعا.لااقل درس بخون مستقل بشی ازین محیط خودتو نجات بدی