2777
2789
۱۴ ساله ازدواج کردم هر ماه سر اینکه درونگراس بحث داریم ولی دعوا نمی‌کنیم و شکر خدا تا حالا قهر نرف ...

زندگی با مرد درونگرا سخته؟ 

یعنی علاقه رو ابراز نمیکنه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر واقعا نه ده ساله ازدواج کردم ناراحت میشم دعوا میکنیم داد و بیداد میکنیم ولی قهر نه هیچی با قهر د ...

خب بعداز داد و بیداد چطور میتونه آدم دوست بمونه🫣

آخه بعضیا الان گفتن قهر نکردم😁

به خدا شوهر من نمیزاره قهر کنم حسرت یه قهر درست و حسابی به دلم مونده دوست بودیم قهر میکردم پامیشد میومد جلو در خونمون میشست جلو در😐الانم قهر کنم مثلا برم تو اتاق انقدر میره و میاد و حرف میزنه و توضیح میده تهشم میگه اشتباه کردم و ببخشید و... دیگه میگم باشه آقا آشتی کردم ولم کن بیخیال شو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

ببین گلم قهر و دعوا کاملا طبیعیه 

ما که از وقتی بدنیا میایم تو خونه پدرمون اونجا کلی اختلاف داریم باهاشون چه برسه به همسر که تو یه خانواده دیگه با کلی فرهنگ و تربیت مختلفی بزرگ شدن

اما چیزی که این وسط مهمه تدبیر و مدیریت خانم یا اقاست که این دعوا بین خودشون حل بشه و همدیکر رو درک کنن و برای زندگیشون که چیزی غیر از خودشون نیست کوتاه بیان♥️🌱

ببین گلم قهر و دعوا کاملا طبیعیه ما که از وقتی بدنیا میایم تو خونه پدرمون اونجا کلی اختلاف داریم باه ...

بله باید درک متقابل باشه

بلد باشن گفت وگو.کنن راه حلی برای حل مشکل پیدا کنن